Casper 1.00.00.CA Phoenix BIOS Güncelleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

Au5

Ziyaretçi
Merhabalar,

Ben casper laptopum için en güncel biosu yüklemek istiyorum. Zira bu işlem bilgisayar üzerinden olacak. Yani usb gerektirmeyecek.

Buyrun anakart:

Yani dediğim gibi bilgisayar üzerinden güncel dosyayı indirip açılışta biosa girip oradan dosyayı seçip güncelleyeceğim. Detaylı bilgilendirir ve indirme linkinide verirseniz çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler. (İlk defa güncelleyeceğim, detay istiyorum size zahmet)

Son düzenleyen: Moderatör:
USB Belleğim yok maalesef, başka alternatif yollarıda varmış. USB siz olamaz mı güncelleme? Cihazı açamıyorum.

Konu sahibi, Casper bıos dosyalarını dağıtmamaktadır. O yüzden Casper ile iletişime geçin ve bıos dosyanızı alabilirseniz alın. Alırsanız dosyayı bizle paylaşın ve size nasıl yapılacağını tarif edelim. Casper genellikle Windows üzerinden güncellenmemektedir. O yüzden çoğunlukla ile yapılacaktır. Tabi bunu dosyalarınızı alırsanız daha iyi yardımcı oluruz. Bıos dosyanızı almak için cihaz altında Seri numarası yazmaktadır modeli ile birlikte. Eğer yazmıyorsa bataryayı çıkartın ve altında olan etikette bulunacaktır.

Teşekkürler, Casperin bize ulaşın bölümünden isteğimi belirttim, seri numarası ile birlikte. Dosyaları verirlerse buradan tekrar yazacağım. Birde bir sorum daha var. Bios en son sürüme güncellenince ne gibi fayda sağlar? Oyunlarda hız & açılışta hız filan katkı sağlar mı?

Merhaba Casper'dan talep ettim. Güncel Bios dosyasını gönderecekler, lakin tam olarak Bios güncellemesini nasıl yapacağımı bilmiyorum. Windows 10 pro yüklü laptopta bilgilerim de bu;

Merhaba Casper'dan talep ettim. Güncel Bios dosyasını gönderecekler, lakin tam olarak Bios güncellemesini nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Gönderdiklerinde bizimle paylaşırsan nasıl yapacağını anlatırız.

Nereden bulabiliriz BIOS güncellemelerini ve anakart markası yazmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…