Casper 200 Hz Fast IPS vs Gameon 180 Hz 0.5 ms

Makaleler
1
Yer
Dünya
Başlıktaki 2 monitör arasında kaldım. Halihazırda TUF Gaming 144 Hz VA panel monitör kullanıyorum. CS2 için VA panel yavaş kalıyor ve ghosting oluyor. Hızlı paneli olan ghosthing olmayan monitör istiyorum.
Ayrıca şu monitörü düşündüm ama hem VA olması hem de 27 inç olması hoşuma gitmedi bir aralar 280 Hz IPS 24 inç versiyor vardı bu fiyatlara ama bayağıdır gelmiyor.
Casper vs gameon;

Bu bütçede IPS paneller varken neden VA baktınız? G24F-2 alınabilir.

Bunu da öneririm ama Gigabyte'da biraz ölü piksel çıkma ihtimali rakiplerine göre fazla.

Bunu da öneririm ama Gigabyte o paraya kaçmaz.

Aralarında kaldığım iki monitör de ips panel arkadaşlar ve yeni çıkmış monitörler incelemeleri bile yok. Nereden biliyorsunuz kötü olduğunu?

Aralarında kaldığım iki monitör de ips panel arkadaşlar ve yeni çıkmış monitörler incelemeleri bile yok. Nereden biliyorsunuz kötü olduğunu?
Casper'ın düzgün bir tane bile ürünü yok. Çok istiyorsanız denemek buyrun alın.

Aralarında kaldığım iki monitör de IPS panel arkadaşlar ve yeni çıkmış monitörler incelemeleri bile yok. Nereden biliyorsunuz kötü olduğunu?

Casper'ın adamakıllı bir ürünü yok arkadaşın dediği gibi. Üsttekiler daha kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…