M.E.Y. Hectopat Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2017 #1 Merhaba, RX 470 ile bir sistem toplayacağım fakat monitörüm uyumlu mu uyumsuz mu bilmiyorum. Monitörüm resimde. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2017
Merhaba, RX 470 ile bir sistem toplayacağım fakat monitörüm uyumlu mu uyumsuz mu bilmiyorum. Monitörüm resimde.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 1 Temmuz 2017 #2 Monitöründe DVI girişi olduğu belirtilmiş, başka bir siteden baktım. DVI ile sorunsuz kullanabilirsin. Ancak yine de daha iyi özelliklere sahip, 1080p bir monitör almanı öneririm. Kartın hakkı bu monitör değil.
Monitöründe DVI girişi olduğu belirtilmiş, başka bir siteden baktım. DVI ile sorunsuz kullanabilirsin. Ancak yine de daha iyi özelliklere sahip, 1080p bir monitör almanı öneririm. Kartın hakkı bu monitör değil.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 1 Temmuz 2017 #3 M.E.Y. dedi: Merhaba, RX 470 ile bir sistem toplayacağım fakat monitörüm uyumlu mu uyumsuz mu bilmiyorum. Monitörüm resimde. Genişletmek için tıkla... DVI kablosu satın alarak kullanabilirsiniz. Size önerim en kısa zamanda para biriktirip karta hakkını veren bir 1080P monitör almanız.
M.E.Y. dedi: Merhaba, RX 470 ile bir sistem toplayacağım fakat monitörüm uyumlu mu uyumsuz mu bilmiyorum. Monitörüm resimde. Genişletmek için tıkla... DVI kablosu satın alarak kullanabilirsiniz. Size önerim en kısa zamanda para biriktirip karta hakkını veren bir 1080P monitör almanız.