Casper 2012 Füme Renkli Modeli Fan Sesi

aynucalut2024

Megapat
Arkadaşlar merhabalar. Laptobum daha uyanır uyanmaz fanı çalıştırıyor. İllâllah ettim bu yüzden. Ne zaman ısındın da soğutmaya geçiyorsun ? Arkadaşlar şu aralar çok gerginim. En sonunda fırlatıp, param parça edeceğim.
Sırf yerli malı olsun diye 2000 lira para bayıldım yahu. En azından sahibi Türk diye. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu kardeşinize. 16 gb Ram,2gb gt630m ekran kartı paylaşımsız. 3.nesil i7 işlemci var bilgisayarda. Özellikleri de fena değil. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Sorunu çözen arkadaşlara en kalbi duygularımla dua edeceğim. İyi forumlar. Yani bakıyorum da 5 senelik casper laptop var çocukta o bile açıldığında ses çıkarmıyor bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi varsa gönder. Yoksa kendin dikkatli bir biçimde açıp fanı temizle. Tozlanmadan dolayı ağır bir fan sesi ve sürekli çalışması görülebilmektedir. Bu arada da özellikleri fena değil demişsinde 16 gb ram hiç bir işe yaramaz. Zaten Casper başlı başına bir sorun.

Garantisi varsa gönder. Yoksa kendin dikkatli bir biçimde açıp fanı temizle. Tozlanmadan dolayı ağır bir fan sesi ve sürekli çalışması görülebilmektedir. Bu arada da özellikleri fena değil demişsinde 16 gb ram hiç bir işe yaramaz. Zaten Casper başlı başına bir sorun.

Hocam her neyse. Garantisi var. Ama hep böyle yapıyor. Garantiye göndermiştim fanı vs. temizlendi diye ama gene aynısı var yahu. Veya farklı birşey yapıp, satıp farklı bir bilgisayar markasına mı yönelsem ? Siz ne kullanıyotsunuz veya ne tavsiye edersiniz ?

Satabilirseniz hiç durmayın. Garantiye tekrar göndereceksiniz, böyle bir durum var daha öncede aynı sorundan gönderdim yapılmadı diye belirtin. Multimedia için Toshiba, Asus, Sony oyun için MSI önerimdir.
Başka arkadaşlar ne diyecek acaba ? Eğer böyle olursa macbook alacağım. Baştan enayilik ettim ben. Kabahat bende. Garantiye gönderdiğimde 3 kere aynı sıkıntı olursa para iadesi yapılıyor diye biliyorum. Bu konuda bildiğiniz birşeyler var mı?

Bios ayarlarınızı kontrol edin ve "fan always on" gibi bir seçenek var mı diye bakın. Var ise kapatmak sorunu çözebilir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı