Casper 900W monitör dönüştürücü ile laptopa bağlanabilir mi?

Ömer99571

Centipat
Daha fazla  
Elimde Casper 900W monitör var, tiz bir ses geliyor ama görüntüsünde herhangi bir sıkıntısı yok. Dönüştürücüyle laptopa bağlarsam herhangi bir zararı olur mu?

Elimde Casper 900W monitör var, tiz bir ses geliyor ama görüntüsünde herhangi bir sıkıntısı yok. Dönüştürücüyle laptopa bağlarsam herhangi bir zararı olur mu?

Vay beeee sen benim monitörümü çalmışsın.

Şaka bir yana tam bir fakir dostuydu o monitör var ya yıllarca taşıdı beni. Casper'ın harbiden Casper olduğu zamanlarmış. Geçen sene bozuldu bende de vardı senin gibi tiz bir ses geldi birkaç ay sonra bozulmadı ama ekranı beyazladı. Ahhh emektar, ölümsüz makine hakkım helal olsun.
Az mı oynadım flash oyunları onla. Şimdi huzurla yatıyor.

Neredeyse 6 sene çatıda yatıyor emektar.

Bizimki 2008'den beri çalıştı düşün 2022'ye kadar. 15 sene ne demek ? Dile kolay ve bende Casper'ın gaming laptopunu aldım.

Ben kasaya bağladım HDMI çeviriciyle öyle bozdum zaten yani bir şey olacağını sanmıyorum. Dönüştürücüye rağmen o 1 yıl falan dayanmıştı bana.

Son düzenleme:
Anılarımı depreştirdiğin için teşekkürler, dönüştürücüyle denedim laptopumun gücü yetmedi ama inşallah kasa alınca ikinci monitör olarak hayatını devam ettirecek. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anılarımı depreştirdiğin için teşekkürler, dönüştürücüyle denedim laptopumun gücü yetmedi ama inşallah kasa alınca ikinci monitör olarak hayatını devam ettirecek. İyi forumlar.
Teşekkürler, sana da iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…