Casper A15A ile Intel i5-2450M uyumlu mu?

Que4

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi, Casper A15A ile Intel i5-2450M uyumlu mu?
Anakart modelini bir türlü öğrenemedim. Mevcut işlemci Celeron B800.

Laptopda işlemci mi değiştirmeye çalışıyorsunuz? Daha anakart modelini bilmeden?..

%99 yapamazsınız.

Başlıkta dediğim gibi, Casper A15A ile Intel i5-2450M uyumlu mu?
Anakart modelini bir türlü öğrenemedim. Mevcut işlemci Celeron B800.

Pin yapısı uygun olsa da bazen voltaj sorunundan dolayı bazı CPU çalışmayabilir. Anakart modeline göre araştırılmalı yoksa paran çöp olur.

Laptopta işlemci mi değiştirmeye çalışıyorsunuz? Daha anakart modelini bilmeden?

%99 yapamazsınız.

Bilgisayar açılmıyor HDD probleminden dolayı. Anakartın üstünde de yazmıyor hiçbir şey. Emin ol senin yaşın kadar bilgisayar topladım. Laptop modelini internete yazınca herhangi bir bilgi bile yok.

Pin yapısı uygun olsa da bazen voltaj sorunundan dolayı bazı CPU çalışmayabilir. Anakart modeline göre araştırılmalı yoksa paran çöp olur.

Voltajları uyumlu, kasasının üzerinde yazıyor. 35W ikisi de, sağ ol yine de.

Bilgisayar açılmıyor HDD probleminden dolayı. Anakartın üstünde de yazmıyor hiçbir şey. Emin ol senin yaşın kadar bilgisayar topladım. Laptop modelini internete yazınca herhangi bir bilgi bile yok.
Benim yaşımdan nasıl emin oluyorsunuz da, benim sizden emin olmamı bekliyorsunuz? Verilen cevaplara karşı bir havaya girmeniz zaten en azından akıl yaşınızı belirtiyor.

Anakartın ne olduğunu bilmeden işlemcinin sökülebilir olduğunu bile bilemezsiniz ki hem celeron hem casper, çok ucuz ve dandik bir alet olacağını düşünürsek şansınız hayli az.

Benim yaşımdan nasıl emin oluyorsunuz da, benim sizden emin olmamı bekliyorsunuz? Verilen cevaplara karşı bir havaya girmeniz zaten en azından akıl yaşınızı belirtiyor.

Anakartın ne olduğunu bilmeden işlemcinin sökülebilir olduğunu bile bilemezsiniz ki hem Celeron hem Casper, çok ucuz ve dandik bir alet olacağını düşünürsek şansınız hayli az.

B800 ise sökülebilir olmalı. Yine de açıp bakılmadan net bir şey söylenemez.

B800 ise sökülebilir olmalı. Yine de açıp bakılmadan net bir şey söylenemez.
Evet sökülebiliyor lehimli değil. Sipariş verdim gelince bakacağım uyumuna.

Evet sökülebiliyor lehimli değil. Sipariş verdim gelince bakacağım uyumuna.
Ayrıca işlemciler çok benzermiş

Yaptım bu arada oldu ve daha sonra bilgisayarı yenilemek hakkında başlık açacağım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı