Dizüstü bilgisayarım Casper A15HE altta işlemci vs fotoğrafları var oyunlarda çok kasıyor kasmamasını istiyorum. RAM yükseltmek istiyorum kaç GB RAM önerirsiniz vs bilgilendirme yapar mısınız? Hiçbir şey bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Dizüstü bilgisayarım Casper A15he altta işlemci vs fotoğrafları var oyunlarda çok kasıyor kasmamasını istiyorum. RAM yükseltmek istiyorum kaç GB RAM önerirsiniz vs bilgilendirme yapar mısınız? Hiçbir şey bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...
www.cpuid.com
Bu linkten CPU-Z programını indirip kurun. Programı açtıktan sonra yukarıda bölümlere ayrılmış yerler var oradan Memory ve SPD bölümünün ekran görüntüsünü atın.
CPU-Z for Windows® x86/x64 is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system : Processor name and number, codename, process, package, cache levels. Mainboard and chipset. Memory type, size, timings, and module specifications (SPD). Real time...
www.cpuid.com
Bu linkten CPU-Z programını indirip kurun. Programı açtıktan sonra yukarıda bölümlere ayrılmış yerler var oradan Memory ve SPD bölümünün ekran görüntüsünü atın.
Kingston KVR1333D3S9/4G 4 GB DDR3 SODIMM 1333 MHz Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Kingston KVR1333D3S9/4G 4 GB DDR3 SODIMM 1333 MHz Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Kingston KVR1333D3S9/8G 8 GB DDR3 1333 MHz SODIMM Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Yalnız şunu söyleyeyim. Resimde RAM'lar Dual channel gözüküyor yani boşta RAM yuvası olmayabilir.