Y YusufOzcanYLDZ Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Casper AiO A500 bir All in One PC var bende BIOS Update yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Teknik serivse götüremem.
Casper AiO A500 bir All in One PC var bende BIOS Update yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Teknik serivse götüremem.
ADAMABAKIYORUM Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Hocam All in One i7 12700 h var bende Update çok kolay. Hiç yapmadım. Benim BIOS mavi. Eski BIOS. Kullanımı kolay. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Hocam All in One i7 12700 h var bende Update çok kolay. Hiç yapmadım. Benim BIOS mavi. Eski BIOS. Kullanımı kolay.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ocak 2025 #3 YusufOzcanYLDZ dedi: Casper AiO A500 bir All in One PC var bende BIOS Update yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Teknik serivse götüremem. Genişletmek için tıkla... Neden BIOS güncellemek istiyorsunuz?
YusufOzcanYLDZ dedi: Casper AiO A500 bir All in One PC var bende BIOS Update yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Teknik serivse götüremem. Genişletmek için tıkla... Neden BIOS güncellemek istiyorsunuz?
Y YusufOzcanYLDZ Femtopat Katılım 16 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 erme dedi: Neden BIOS güncellemek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... BIOS kafayı yedi. PC acılıyor tabii fakat hiçbir şey yapamiyorum. BIOS'a bir reset lazım.
erme dedi: Neden BIOS güncellemek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... BIOS kafayı yedi. PC acılıyor tabii fakat hiçbir şey yapamiyorum. BIOS'a bir reset lazım.
ADAMABAKIYORUM Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 Hocam BIOS pilini çıkarıp açarsak sıfırlanır. Garanti dışı olabilir!
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ocak 2025 #6 YusufOzcanYLDZ dedi: BIOS kafayı yedi PC acılıyor tabii fakat hiçbir şey yapamiyorum BIOS'a bir reset lazım. Genişletmek için tıkla... BIOS resetlenmez güncelleme ile. BIOS pilini çıkartın, sistemi fişten çekin 15 dakika bekleyin. Sıfırlanır. ADAMABAKIYORUM dedi: Hocam BIOS pilini çıkarıp açarsak sıfırlanır Garanti dışı olabilir! Genişletmek için tıkla... Garantiye bir şey olmaz.
YusufOzcanYLDZ dedi: BIOS kafayı yedi PC acılıyor tabii fakat hiçbir şey yapamiyorum BIOS'a bir reset lazım. Genişletmek için tıkla... BIOS resetlenmez güncelleme ile. BIOS pilini çıkartın, sistemi fişten çekin 15 dakika bekleyin. Sıfırlanır. ADAMABAKIYORUM dedi: Hocam BIOS pilini çıkarıp açarsak sıfırlanır Garanti dışı olabilir! Genişletmek için tıkla... Garantiye bir şey olmaz.