Casper anakart üstüne i3 4130 ve GTX 750Ti sistem kurma

Ömer Ünaldı

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bu anakartın üzerine şu sistem toplanır mı ?

• İntel Core i3 4130 3.40 GHz İşlemci
  • Asus GTX750 Ti STRIX GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
  • 120 GB Kingston SSD
  • 8 GB RAM
  • 500 GB Harddisk
Cevaplarsanız mutlu olurum.

Evet. Önerim Rx 460 2GB almanız. Onun dışında ssd yi CORSAİR veya SAMSUNG almanızdır.

Sistem fiyatına göre fena değil ama neden casper anakart?
3 sene önce casper bilgisayar almıştım hazır şuan ise birazda bilinçlenmenin verdiği sebebiyetle casper dan nefret eder oldum şuan hala onu kullanıyorum ama oyun gereksinimlerimi karşılamıyor bende bu sistemi kurucam anakartla ilgili problem yaşarmıyım diye sormak istedim.

Evet. Önerim Rx 460 2GB almanız. Onun dışında ssd yi CORSAİR veya SAMSUNG almanızdır.
Marka konusunda ki önerilerinize teşekkür ederim marka şuan 2. planda benim için tek düşüncem bu kurmak istediğim sistemi bu anarkata başarılı ve sorunsuz bi şekilde kurmak.

Bu arada kasam mini tower herhangi bi boyut yetmezliği ve kablo fazlalığı yaşarmıyım ekran kartında çift fan soğutucusu var kasaya sığarmı ve kolayca hava dolaşabilirmi .

Aliyorsun eline metreyi, VGA uzunlugunu olcuyorsun. Bize vahiy mi geldi ki kasayi bilmeden sigar ya da sigamaz diye cevap verelim.

Anakartı ve kasayı değiş dostum.

Anakartı ve kasayı değiş dostum.
3 sene önceye geri dönebilsem casper alırmıydım şimdi ki aklım olsa sistem toplar dizerdim ama herkesin bi ilk tecrübesi vardır casper pişmanlıktır biraz daha bekleyip full sistem dizicem.

Herkes sistemi dizmiş de kimse 'Casper' ın anakartları uyumsuzdur, seçicidir'' dememiş.

O anakartı kullanma, onun yerine bütçe ayır, anakart al.

Yoksa çok çekersin, sana Casper kullanmış ve anakartlarından çok çekmiş biri olarak diyorum.

3 sene önceye geri dönebilsem casper alırmıydım şimdi ki aklım olsa sistem toplar dizerdim ama herkesin bi ilk tecrübesi vardır casper pişmanlıktır biraz daha bekleyip full sistem dizicem.
Bence de. Anakart demek Kalp demek, beyin demek. Bu organlar dandik olduğunda olur mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…