Keriöm Hectopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar BIOS’um eski onuu nasıl güncelleyebilirim? Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2018 #2 Caspert'in sitesinden anakart modeline uygun biosu indirebilirsin. Tabi güncel bios dosyası paylaşmışlarsa...
Caspert'in sitesinden anakart modeline uygun biosu indirebilirsin. Tabi güncel bios dosyası paylaşmışlarsa...
Keriöm Hectopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2018 #3 ProfTech dedi: Caspert'in sitesinden anakart modeline uygun biosu indirebilirsin. Tabi güncel bios dosyası paylaşmışlarsa... Genişletmek için tıkla... reis ya bi türlü yapamadım yardım edermisin bulamıyorum
ProfTech dedi: Caspert'in sitesinden anakart modeline uygun biosu indirebilirsin. Tabi güncel bios dosyası paylaşmışlarsa... Genişletmek için tıkla... reis ya bi türlü yapamadım yardım edermisin bulamıyorum
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2018 #4 Keriöm dedi: reis ya bi türlü yapamadım yardım edermisin bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Anakartı söylemelisin. Ya da Caspert'in modelini.
Keriöm dedi: reis ya bi türlü yapamadım yardım edermisin bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Anakartı söylemelisin. Ya da Caspert'in modelini.
Keriöm Hectopat Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2018 #5 ProfTech dedi: Anakartı söylemelisin. Ya da Caspert'in modelini. Genişletmek için tıkla... Reis Casper Nirvana C300 Amı bios
ProfTech dedi: Anakartı söylemelisin. Ya da Caspert'in modelini. Genişletmek için tıkla... Reis Casper Nirvana C300 Amı bios