Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 1 Aralık 2013 #21 Casper'ı BİM'in Le'porta adlı içeceklerine benzetiyorum. Kısa süre iş gören,dandik,tatsız,tutsuz ve ucuz Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2013
Casper'ı BİM'in Le'porta adlı içeceklerine benzetiyorum. Kısa süre iş gören,dandik,tatsız,tutsuz ve ucuz
B Berke Geyik Ziyaretçi 1 Aralık 2013 #22 Arkadaşlar kasa geldi. Fakat bilgisayarı açtığımız zaman sistem harddiski görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2013
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 1 Aralık 2013 #23 Boot menüsünden HDD'yi ilk sıraya al ve kaydet.
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 1 Aralık 2013 #24 Windows kurman lazım.
B Berke Geyik Ziyaretçi 1 Aralık 2013 #25 ForAnAngeL dedi: Boot menüsünden HDD'yi ilk sıraya al ve kaydet. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta SATA PORT 0: Not Detected,SATA PORT 1: Not Detected,SATA PORT 2: Not Detected diyor. - - - Güncellendi - - - Yardımcı olacak yok mu yahu? - - - Güncellendi - - - Yine ben kendim çözdüm. SATA kablosu takılı değilmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2013
ForAnAngeL dedi: Boot menüsünden HDD'yi ilk sıraya al ve kaydet. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta SATA PORT 0: Not Detected,SATA PORT 1: Not Detected,SATA PORT 2: Not Detected diyor. - - - Güncellendi - - - Yardımcı olacak yok mu yahu? - - - Güncellendi - - - Yine ben kendim çözdüm. SATA kablosu takılı değilmiş.
landers Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2013 #26 Ya ben de sürekli kötü yorum yazıyorum ama kabloyu takmamışsın buraya soruyorsun...
G Gamiurams Ziyaretçi 1 Aralık 2013 #27 Berke Geyik dedi: Yine ben kendim çözdüm. SATA kablosu takılı değilmiş. Genişletmek için tıkla... Hahahahahaha
Berke Geyik dedi: Yine ben kendim çözdüm. SATA kablosu takılı değilmiş. Genişletmek için tıkla... Hahahahahaha
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 1 Aralık 2013 #28 Hdd ye güç kablosu ve sata kablosunu taktığından emin ol.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 1 Aralık 2013 #29 liphter dedi: Hdd ye güç kablosu ve sata kablosunu taktığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Adam takmış hacı tamam - - - Güncellendi - - - Sistem resimlerini bekliyoruz Berk !
liphter dedi: Hdd ye güç kablosu ve sata kablosunu taktığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Adam takmış hacı tamam - - - Güncellendi - - - Sistem resimlerini bekliyoruz Berk !
B Berke Geyik Ziyaretçi 2 Aralık 2013 #30 Arkadaşlar bilgisayara format attım. En son HD 7790 için sürücü yüklediğimde sistem boot etmemişti. Bana HD 7790 için sürücü bulabilecek var mı? - - - Güncellendi - - - Yardımcı olabilecek hayırsever insan yok mu şu forumda? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2013
Arkadaşlar bilgisayara format attım. En son HD 7790 için sürücü yüklediğimde sistem boot etmemişti. Bana HD 7790 için sürücü bulabilecek var mı? - - - Güncellendi - - - Yardımcı olabilecek hayırsever insan yok mu şu forumda?