G Gamiurams Ziyaretçi 2 Aralık 2013 #31 Berke Geyik dedi: Arkadaşlar bilgisayara format attım. En son HD 7790 için sürücü yüklediğimde sistem boot etmemişti. Bana HD 7790 için sürücü bulabilecek var mı? - - - Güncellendi - - - Yardımcı olabilecek hayırsever insan yok mu şu forumda? Genişletmek için tıkla... Buyur hocam. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/RadeonHD7790CatalystPerformanceDriver.aspx
Berke Geyik dedi: Arkadaşlar bilgisayara format attım. En son HD 7790 için sürücü yüklediğimde sistem boot etmemişti. Bana HD 7790 için sürücü bulabilecek var mı? - - - Güncellendi - - - Yardımcı olabilecek hayırsever insan yok mu şu forumda? Genişletmek için tıkla... Buyur hocam. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/RadeonHD7790CatalystPerformanceDriver.aspx
B Berke Geyik Ziyaretçi 2 Aralık 2013 #32 Daha önce 13.9 WHQL,13.11'i,CD'deki sürücüyü yükledik. Her seferinde sistem çöktü. Bunun sorunu çözeceğinden emin misin?
Daha önce 13.9 WHQL,13.11'i,CD'deki sürücüyü yükledik. Her seferinde sistem çöktü. Bunun sorunu çözeceğinden emin misin?
G Gamiurams Ziyaretçi 2 Aralık 2013 #33 Berke Geyik dedi: Daha önce 13.9 WHQL,13.11'i,CD'deki sürücüyü yükledik. Her seferinde sistem çöktü. Bunun sorunu çözeceğinden emin misin? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Sizin yüklediği niz sanırım Catalsty. Bunda performance driver yazıyor.
Berke Geyik dedi: Daha önce 13.9 WHQL,13.11'i,CD'deki sürücüyü yükledik. Her seferinde sistem çöktü. Bunun sorunu çözeceğinden emin misin? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Sizin yüklediği niz sanırım Catalsty. Bunda performance driver yazıyor.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 4 Aralık 2013 #35 Berke Geyik dedi: Sorun çözülmüştür. Ekran kartı değiştirildi. Genişletmek için tıkla... Sistem görüntüleri ne oldu hacı ? Bekliyoruz...
Berke Geyik dedi: Sorun çözülmüştür. Ekran kartı değiştirildi. Genişletmek için tıkla... Sistem görüntüleri ne oldu hacı ? Bekliyoruz...
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 4 Aralık 2013 #37 Merakla bekliyoruz.
landers Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2013 #38 Resimleri bekliyoruz.