Casper Bilgisayarı Upgrade Etme

Bu tür hazır marka ürünleri satın alırken eleştirdiğim iki nokta var. Herşeyi güzel yapıyorlar. İ7 li sisteme R7 240 ekran kartı koymak nedir ? Anakart ve ekran kartı konusunda daha mantıklı davransalar kimse laf etmez. İşlemci tamam monitör tamam HDD tamam RAM tamam, oyun bilgisayarı ya hani. Ekran kartına bir geliyorsun GT730. Güler misin aglar mısın ?

Anakartı da değiştirmeni öneriyorum kardeşim ne olduğunu bilmiyoruz anakart olarak içinde ama genelde işe yaramaz anakartlar koyuyolar diye biliyorum.

Dediğine göre "hemen hemen" aynı şikayet sayısına sahipler ama aynı konuda şikayetleremi sahipler peki ? Şikayetlere dikkatlice bak bence. Asus kullanıcıları daha çok Teknik Servis ile şikayet ederken, Casper kullanıcıları daha çok anakart yanmalarından, bios sorunlarından, şarj sorunlarından, kalitesiz parçalardan ve onlarda Teknik Servis den şikayet etmekte.

Sen okumuş gibi konuşuyorsun. 1000' er tane şikayet var orada.

Sen okumuş gibi konuşuyorsun. 1000' er tane şikayet var orada.
Aşağılara indikce bahsettiğim şikayetleri görebilirsin. Gördüklerimi söylüyorum zaten ben. Hepsini okumadım ama Casper'ın kalitesi ortada. İstersen bakabildiğin kadar bak ama göreceğin şey benim söylediklerim olacaktır.

Benim gördüğüm, iki firmanın da Çin menşei ürünler kullanması. Bizim ülkemize gelen çoğu ürünün, bu şekilde 3. 4. sınıf olduğunu düşünüyorum. Bu sırf elektronik için değil. Tabi ki Çin' de 1. sınıf ürünlerde üretiliyor. Ama bize gelen onlar değil.

Son düzenleme:
Bende bu konudan yakınıyorum.İ7 Veya İ5 İşlemcili 8 gb ramlı oyun pclerine gidip gt730 veya r7 240 koyuyorlar.Bunu Yapmaları yanlış.Yapabilirmiyim Yanı ek olarak anakartı degişerek yeni ekran kartı ve işlemci takmak ???

Arkadaşlar, bilgisayarlar aptal makinelerdir. Sizin verdiğiniz komut haricinde hiçbir şey yapmaz. Siz bilgisayarınızı düzgün bir şekilde kullanırsanız, gereken zamanlarda fanını temizleme vb. bakımlarını ihmal etmezseniz gayet güzel çalışır. Ama bilgisayarı vahşice kullanırsanız, fan temizleme vb. bakımları ihmal ederseniz, bilgisayarın ömrünü azaltmış olursunuz, ve cihazınız ısınma, kasma, aniden kapanma vb. sorunlar gösterecektir. Kısacası; bilgisayarın hayatı, sizin ona olan davranışlarınıza bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…