Ç Çağlar Jm Ziyaretçi 7 Kasım 2013 #11 Recep Baltaş dedi: HD 3000'in doğrudan çalışması gerekirdi. Device ID ve Vendor ID nedir ekran kartınızın? Genişletmek için tıkla... Vendor ID 8086 Device ID 0116 Recep Bey lütfen bu konuda yardımcı olun dünden bu yana çok uğraşıyorum hiçbir kext uymuyor. - - - Güncellendi - - - Ben ekran kartı kextlerini silmiştim ilk yüklemeden önce. Çünkü siyah ekranda kalıyor, yükleme ekranı gelmiyordu. Acaba ondan mı çözünürlük böyle?
Recep Baltaş dedi: HD 3000'in doğrudan çalışması gerekirdi. Device ID ve Vendor ID nedir ekran kartınızın? Genişletmek için tıkla... Vendor ID 8086 Device ID 0116 Recep Bey lütfen bu konuda yardımcı olun dünden bu yana çok uğraşıyorum hiçbir kext uymuyor. - - - Güncellendi - - - Ben ekran kartı kextlerini silmiştim ilk yüklemeden önce. Çünkü siyah ekranda kalıyor, yükleme ekranı gelmiyordu. Acaba ondan mı çözünürlük böyle?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Kasım 2013 #12 Yüklemeden önce neden sildiniz? nVidia ve ATI'yi silseydiniz, Intel kalsaydı.
Ç Çağlar Jm Ziyaretçi 7 Kasım 2013 #13 Burak Alkan dedi: Yüklemeden önce neden sildiniz? nVidia ve ATI'yi silseydiniz, Intel kalsaydı. Genişletmek için tıkla... İşte o zaman kurulum ekranına geçmiyordu. Açıklamada öyle yazıyordu yükleme ekranınas geçmezse Transmac ile silin diye.
Burak Alkan dedi: Yüklemeden önce neden sildiniz? nVidia ve ATI'yi silseydiniz, Intel kalsaydı. Genişletmek için tıkla... İşte o zaman kurulum ekranına geçmiyordu. Açıklamada öyle yazıyordu yükleme ekranınas geçmezse Transmac ile silin diye.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 22 Mart 2014 #14 Intel + harici ekran kartı sistemlerde harici ekran kartına ait Kext'ler silinmeli. Intel silinmemeli. Sadece Options altından Inecjt Intel seçeneği devre dışı bırakılmalı.
Intel + harici ekran kartı sistemlerde harici ekran kartına ait Kext'ler silinmeli. Intel silinmemeli. Sadece Options altından Inecjt Intel seçeneği devre dışı bırakılmalı.