Casper Bilgisayarın Sürücülerini Güncelleme

Faker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar benim aklıma geldi sürücüleri güncellemek ancak neleri güncelleyeceğim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Format attıktan sonra yüklediğin driverların güncel versiyonlarını yükleyebilirsin.

Önce işletim sistemini Win 8.1 ile değiştirin ardından Driver Booster gibi programlar ile güncelleyin.

Büyük ihtimal orjinal 8 lisansı yoktur. Crack kullanacak.

Windows 8 kurma gibi şansım yok Windows 10'u bekliyorum. Elimde orijinal lisans var ama korsan kurulu. Sürücülerin hangilerini güncellenen lazım.

Windows 8 ve üstüne destek veriyoruz. Maalesef ilgilenemeyiz. @MF Abimizin verdiği linkten Windows 8.1 kurarsanız yardımcı oluruz. Zaten sürücülerin çoğu güncellenir.

Windows 8 ve üstüne destek veriyoruz. Maalesef ilgilenemeyiz. @MF Abimizin verdiği linkten Windows 8.1 kurarsanız yardımcı oluruz. Zaten sürücülerin çoğu güncellenir.
Benim şu an orijinal 8 lisansı alma gibi şansım yok.

Casper'ın orjinal sitesinden bakabilirsin, şu bölümden ürünün model vb. yazarak güncellemelere bakabilirsin;
yazilim-ve-surucu-arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…