Casper BIOS Update Error 180 Hatası

mck35

Decapat
Merhabalar

Fabrikaya Serial No , BIOS özellkleri verdim onlarda CKY-635rar yollamişlar. Lakin Yükleme işlemlerinde Error 180 Hatası alıyorum. Fabrika başka atın dedim vermiyorda. Lütfen bir yardımcı olsanız. Tahminime göre benim CKY-630 olacak ama fabrika anlamıyor. HDD Değişim yaptiğimdan format atamıyorum, BIOS'da Boot ekranı cok kısıtlı.

LAPTOP Model : cn.tki-3210e
BIOS Özellikleri
BIOS Türü Phoenix UEFI
BIOS Sürümü 2.00.01.CA.T1
SMBIOS Version 2.7
UEFI Boot Hayır
Sistem BIOS Tarihi 12/25/2012
Görüntü BIOS Tarihi 01/16/12

BIOS Üreticisi
Firma Adı Phoenix Technologies Ltd.
Ürün Bilgisihttp://www.phoenix.com/products
Aşağida belirtiğim gibi özeliklerim.

Dosya Ekleri

• 080937663024ea7fc14d2f26a861df87.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 57
Casper'da BIOS güncellemesi tam bir eziyet uyumsuzluk problem. Kendi BIOS dosyası olmadıktan sonra internette bulduğunuz aynı anakart numaralı BIOS dosyalarını kesinlikle yüklemeyin. Casperın kendi BIOS dosyası olması şart. İhtiyacınız yoksa BIOS güncellemenizi tavsiye etmiyorum. Formatla ilgili ne hata alıyorsunuz onu paylaşabilirsiniz.

BIOS'u kontrol eder misiniz? USB security seçeneği falan var mı? Adımları aşağıdaki gibi kontrol edebilirsiniz.

1. Öncelikle Rufus programında freedos seçeneğini seçerek flashı ön yüklemeli hale getiriyorsunuz.
2. BIOS dosyalarını rardan çıkarıp flasha kopyalayın.
3. Flash ile boot edin bunu yapmışınız zaten.
4. dos ekranında direkt bios yazarsanız update başlar.

BIOS dosyanızın eşleşmediğini gösteriyor. Uyumsuz sürüm hatası bu. Bu adımlardan sonra tekrar hata alırsanız aynı dosya ile uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…