Casper C300 adaptor alirken nelere dikkat edilmeli?

316255

Hectopat
Laptopum kendi kendi kapandigi için guc kaynagini değiştirmeye karar verdik. Pildeyken bir problemi yok cunku. Neye gore almam gerektigini bilmiyorum. Adaptor modeli ADP-40KD BB. Input 100-240V - 1.2A. Output 19V=2.1A. Modele gore mi aratmaliyim yoksa Outputa gore mi aratmaliyim bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptörde çalışırken daha yüksek performansta çalışır, bu da laptobun ısınmasını arttıran bir durum.

Yani ısınma sebepli kapanıyorsa adaptör değişimi işe yaramaz, fan ve ızgara temizliği sonrası termal macun yenilemesi gerekir. Hwmonitor gibi bir programla CPU/GPU sıcaklıklarını karşılaştırabilirsin.

Çıkış önemli, aynı voltajda olduğu sürece aynı ya da daha yüksek akım veren bir adaptör alabilirsin, olur da adaptör alacak olursan. İkinci el orijinal ürün öncelikli tercih.

Fan ve izgara diye birsey yok bilgisayarda. Macunu haziranda degistirdim hicbir etki etmedi. Konu kapanmasindan ziyade acilmamasida. Casper C300 laptop açılırken siyah ekranda kalıyor Konu acmistim pek sallayan olmadi. Ustelik orjinal windows kurdum, SSD aldim, Ramini 2 katina cikardim, 450TL ye pil yeni. Bayagda yatirim yaptim son yatirim adaptor olacak. Dedigim gibi elektirikten cekince pilde problemsiz calisiyor cihaz. O yuzden adaptore bagladim sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…