Casper C500 Alınır mı?

İsimsizAB

Hectopat
Daha fazla  
Önceki konumda i5 3447 + RX 560 bulunan bir bilgisayar vardı, almak da istiyordum ancak ailem laptop istediği için bir laptop buldum ve marka modeli Casper C500. Casper gerçekten illet bir marka biliyorum ama 1300 TL'ye daha iyi özellikli PC yok.
Sizce ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım? Beni biraz da olsa aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır Casper'dan ne olursa olsun uzak durun. Soba niyetine kullanmak gibi bir amacınız varsa farklı. Bu arada Casper içinde bulunan işlemci ve ekran kartını düzgün soğutamayacağı için frekansları da sürekli düşürecektir büyük ihtimal.

Tavsiyem zorlayıp i5 3447 + RX 560 kullanan bilgisayarı alın, arada ciddi bir fark var.

Peki 2. El bir kasa alırken nelere dikkat etmeliyim

Cihazın kronik bir sorunu yoksa alabilirsiniz. Casper çok kötüdür demek sadece bir seri ürün kullanıp sonraki bütün cihazlara kötülemek demek değildir.
Bir kaç arkadaşıma ikinci el Casper almıştım sorunsuz uzun süredir kullanıyorlar.
Başka bir arkadaşım içinse aldığı cihaz bildiğiniz bilgisayardan soğuttu.
O yüzden en başta bahsettiğim gibi kronik bir sorunu yoksa alabilirsiniz.
2. el kasa alırken ürünlerin garantisi, satıcının güvenilirliği ve şans faktörü önemli kriterlerdir.

Kasada sadece ekran kartnın kutusu ve faturası var

Fiyatını ve tam sistem bileşenlerini yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Fiyat güzel alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…