Casper C500 bilgisayarın sesi gitti

lahakan

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın durup dururken sesi gitti. Sağ altta hoparlör simgesinde çarpı işareti mevcut. Yüklü ses çıkış aygıtı yok yazıyor. İnternetten araştırarak driverlerını yükledim ama etkilemedi.

Aygıt yöneticisinde direk ses, video kısmı çıkmıyor gizli aygıtları göster dediğim zaman çıkıyor.

Aygıt yöneticisinden format attıktan sonra güncelle dediğim zaman güncelledi ama hiçbir şey değişmedi. Silip Driver Booster kullandım güncelleme yaptım fayda etmedi. Bilgisayarım Casper Notebook C500.Anakartını hiçbir şekilde bulamadım Casper Nirvana yazıyor.

Donanım Kimliklerinden bunu bulabildim:

PCI\VEN_8086&DEV_9CA0&SUBSYS_22461B0A&REV_03

1.png
2.png
3.png
4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;
Aygıt yöneticisinde 2 adet gözüküyor birisi aktif diğeri ise takılı değil hatası alıyorum. Aktif olmayan aygıtlarımda gizli olan.

Genel sekmesini paylaşın. Neden pasif olduğunu görelim.

Lütfen dönüş yapabilir misiniz?
Sorunum hala devam ediyor.

5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yonga seti sürücüsünü -overall komutu ile yükleyip dener misin?

Son düzenleme:
Yonga seti sürücüsünü -overall komutu ile yükleyip dener misin?

Maalesef düzelmedi aynısını uyguladım.

Ses yongasında bir arıza olmuş olabilir, işletim sisteminde bir sorun olmuş olabilir...

İlk olarak 2004 sürümüne güncelleyip deneyin. Olmazsa donanımsal arıza olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı