Casper C600 i3 7100U laptop macOS kurulumu

252318

Hectopat
Sistemim;
Intel Core i3 7100U
Intel HD Graphics 620
DDR4-SDRAM
Şu ekrandan sonra panic hatası alıyorum. Çözüme yardımcı olur musunuz?
375852

375853

375854

Son düzenleyen: Moderatör:
İmaj içerisinde bulunan LaptopConfigs isimli klasör içeriğinden onboard/dahili grafik kartınızı belirten config.plist dosyasını; CLOVER --> EFI --> CLOVER --> yolunda bulunan yere config.plist ismi ile bırakınız. Çözülecektir.
Sağ olun teşekkür ederim. Deniyordum hemen hocam.
Sağ olun teşekkür ederim. Deniyordum hemen hocam.
İyi geceler! hocam dediğiniz gibi yaptım. Sorun güdüzeldi, kurulumu gerçekleştirdim. Ekran kartımı ve kablolu ağ baglantısını tanıdı. Ses kartım ALC255 Onda biraz sorun yaşadım. Ama araştırmalarımda buldugum (Montezuma ) hacamın verdigi (voodooHDA 2.9.0) Ses kurulum paketini buldum. Onu yükledim ve Hackintosh vietnam tool bu yükleme programı da işimi kolaylaştırdı.
Hocam yanlız Realtek rtl8723be wireless kartımın uyumsuz olduğunu öğrendim; ama oda sorun değil onuda elimde daha önceki Macos x deneyimlerimde alıp sorusuz kullandığım Asus wireless adapter usb-n10 kullanıyorum . Ayrıca sizin önerdiginiz imajın içinde bu adapterin güncek drıverini de buldum. Odo sorusuz çalışıyor. Çok teşekkür ederim iyi akşamlar!

Dosya Ekleri

• IMG_0024 (600 x 450).jpg
    IMG_0024 (600 x 450).jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı