İmaj içerisinde bulunan LaptopConfigs isimli klasör içeriğinden onboard/dahili grafik kartınızı belirten config.plist dosyasını; CLOVER --> EFI --> CLOVER --> yolunda bulunan yere config.plist ismi ile bırakınız. Çözülecektir.
İmaj içerisinde bulunan LaptopConfigs isimli klasör içeriğinden onboard/dahili grafik kartınızı belirten config.plist dosyasını; CLOVER --> EFI --> CLOVER --> yolunda bulunan yere config.plist ismi ile bırakınız. Çözülecektir.
İyi geceler! hocam dediğiniz gibi yaptım. Sorun güdüzeldi, kurulumu gerçekleştirdim. Ekran kartımı ve kablolu ağ baglantısını tanıdı. Ses kartım ALC255 Onda biraz sorun yaşadım. Ama araştırmalarımda buldugum (Montezuma ) hacamın verdigi (voodooHDA 2.9.0) Ses kurulum paketini buldum. Onu yükledim ve Hackintosh vietnam tool bu yükleme programı da işimi kolaylaştırdı.
Hocam yanlız Realtek rtl8723be wireless kartımın uyumsuz olduğunu öğrendim; ama oda sorun değil onuda elimde daha önceki Macos x deneyimlerimde alıp sorusuz kullandığım Asus wireless adapter usb-n10 kullanıyorum . Ayrıca sizin önerdiginiz imajın içinde bu adapterin güncek drıverini de buldum. Odo sorusuz çalışıyor. Çok teşekkür ederim iyi akşamlar!