Casper C700 ısınıyor

muammery4510

Centipat
Casper C700 i5 6. nesıl, 16 GB RAM, 2 GB ekran kartım var. Çok ısınıyor. Oyun oynarken patlayacak gıbı oluyor. Alt tarafı Zula oynuyorum. Cozum nedır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu fan alman lazım. Casper bilgisayarlarda olağan bir şey ısınma durumu.

Çok pahalı mı onlar?

En son ne zaman bakım yaptınız?

Daha demin elektrikli prıurge ile temizledım fanını :D Az duzelme var :d macunu falan da var.

Soğutucu fan alman lazım. Casper bilgisayarlarda olağan bir şey ısınma durumu.

Lenovo C500 laptop var onun ki olur mu ayrıca?

Yahu ısınan bileşen ne, ekran kartı mı yoksa işlemci mi? Ekran kartı modeli ne? Oyun içinde kaç dereceye ulaşıyor? Ölçtünüz mü yoksa sadece elinize klavye sıcak geldiği için mi öyle düşündünüz? Bu bilgileri vermelisiniz önce.

İçini açıp fanları ve ızgaralardaki tozları temizlemeniz gerekir. Macunu var demişsiniz, en son termal macun ne zaman değiştirildi?

Yahu ısınan bileşen ne, ekran kartı mı yoksa işlemci mi? Ekran kartı modeli ne? Oyun içinde kaç dereceye ulaşıyor? Ölçtünüz mü yoksa sadece elinize klavye sıcak geldiği için mi öyle düşündünüz? Bu bilgileri vermelisiniz önce.

İçini açıp fanları ve ızgaralardaki tozları temizlemeniz gerekir. Macunu var demişsiniz, en son termal macun ne zaman değiştirildi?

Sol alt taraf fanın orası ısınıyor. Metal dızeyn olduğu için elim acayip yanıyor. 2 GB GT940 ekran kartım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı