Elimde 2800 TL'lik Vatandan kupon var ,üstüne ekleyip 3500 TL'lik laptop alıcam. Sadece Vatandan. Maalasef Vatanda laptopların fiyatı uçuyor. HQ serisi bulmak zor bu fiyata (Vatan'da.) Bu cihaza bakıyorum alınır mı sizce?
Kusura bakmayın ama donanımı çöpten farksız. O fiyata hatta 100 lira altına Abra A7 V5.4.5 17.3" Oyun Bilgisayarı bu var. Hem casper, hem kötü soğutma, hem U serisi bir işlemci. O fiyata ne gözünüze güzel geldi anlamadım.
Kusura bakmayın ama donanımı çöpten farksız. O fiyata hatta 100 lira altına Abra A7 V5.4.5 17.3" Oyun Bilgisayarı bu var. Hem casper, hem kötü soğutma, hem U serisi bir işlemci. O fiyata ne gözünüze güzel geldi anlamadım.
Çünkü sadece Vatan'dan alabiliyorlar. Arkadaşın sorusuna gelirsek, Casper en güçlü bilgisayarı olan excalibur bile touchpad ısısı 90 dereceyi geçtiğinde kırmızı ışığıyla fark yaratıyor diyor üreticiler. Onlar bile farkında ısındığının. Hayır, Casper önermiyoruz.