riza42 Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 12 Yer Konya 23 Ocak 2020 #21 Murat5038 dedi: O kadarına kafayı takmayacaksın dediğin gibi İşlevler çalışıyor olsun yeterki. Genişletmek için tıkla... Murat Bey Merhaba Benim Casper H36 laptop var. Bunun Bios güncellemesini yapamıyorum. 1. sayfada ki hatayı veriyor. Mümkünse yardımcı olur musunuz? rizaoz@petrotekglobal.com
Murat5038 dedi: O kadarına kafayı takmayacaksın dediğin gibi İşlevler çalışıyor olsun yeterki. Genişletmek için tıkla... Murat Bey Merhaba Benim Casper H36 laptop var. Bunun Bios güncellemesini yapamıyorum. 1. sayfada ki hatayı veriyor. Mümkünse yardımcı olur musunuz? rizaoz@petrotekglobal.com
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Şubat 2020 #22 Bu konudakini zaten yüklemeyezsin. Önceki konuda belirttim hangileri yapabileceğini uyuyorsa yaparsınız olamazsa yapacak bir şey yok.
Bu konudakini zaten yüklemeyezsin. Önceki konuda belirttim hangileri yapabileceğini uyuyorsa yaparsınız olamazsa yapacak bir şey yok.