Merhaba, sisteminiz uyumlu kurabilirsiniz. Harici ekran kartınız Mojave'den sonra çalışmayacaktır çünkü Apple Nvidia ekran kartlarına desteği kesti. Wi-Fi cihazınızın marka, model ve donanım kimliğini atarsanız uyumlu mu, uyumsuz mu söyleyebilirim.
08 Mart 2020 Tarihli Güncel İmaj https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezuem-macos-kurulumunda-kernel-panic-hatasi-acpi-smc.843092/ [Çözüm] macOS End Random Seed Problemi (Yeni) [Çözüm] Bu macOS Kopyası Hasar Görmüş Hatası [Çözüm] macOS Adobe CC Açılmama Sorunu (AMD) [Çözüm] macOS Catalina &...
sistemim bu peki sistemimle uyumlu sorunsuz kullanabileceğim sürüm nedir ben oyun için değil photoshop ve video montajı için hackintosh kurmak istiyorum değer mi sizce Windows ta mı kalmalıyım? mac pcde çalışmak rahat dediler bana siz ne dersiniz. yıllarca windows kullandım bana bir artısı yada eksisi olur mu?
daha önceden 3-5 yıl once hacikntoshu merak edip kurmaya çalışırken laptopa yanlış bşy yapmıştım hatırlamıyorum laptopu yaktık çöp oldu başıma gelmesin diye bu soruları soruyorum. bilgsizliğim nedeniyle saçma birşey sorduysam kusura bakmayın.
Merhaba, bir sürü rehber mevcut bu rehberleri takip ederek ve bir sorununuz olduğunda burdan bize sorarak sorunsuz bir şekilde kurarsınız. Ben photoshop kullanıyorum aktif olarak şahsen windows'tan daha başarılı bir şekilde kullanıldığı doğru. Wi-Fi kartınız desteklenmiyor maalesef, eğer ethernet üzerinden bağlantı kuruyorsanız bir problem olacağını sanmıyorum. Ben ekran kartınızı uyumsuz olarak biliyorum ama @tristessehivernale aklımı karıştırdı o tam olarak uyumunu söyler.
macOS Mojave ve Catalina sürümlerinde bildiğiniz üzere güncel NVIDIA ekran kartlarının desteği bitirilmişti. Sizlere yardımcı olabilmek adına bu konuyu açmış bulunuyorum. Apple, günümüzde AMD odaklı gidiyor. GTX 10XX gibi ve öncesi kartlara sahipseniz macOS High Sierra kullanmanız gerek. NVIDIA...
Bu rehber, macOS için Wi-Fi kartı alacaklar için veya kullanacaklar için bir rehberdir. Alacağınız veya elinizde mevcut olan Wi-Fi kartının desteklendiğini veya desteklenmediğini buradan görebilirsiniz. Desteklenen / Desteklenmeyen Çipsetler MacOS'de limitli bir sayıda desteklenen donanımlar...
Merhaba, bir sürü rehber mevcut bu rehberleri takip ederek ve bir sorununuz olduğunda burdan bize sorarak sorunsuz bir şekilde kurarsınız. Ben photoshop kullanıyorum aktif olarak şahsen windows'tan daha başarılı bir şekilde kullanıldığı doğru. Wi-Fi kartınız desteklenmiyor maalesef, eğer ethernet üzerinden bağlantı kuruyorsanız bir problem olacağını sanmıyorum. Ben ekran kartınızı uyumsuz olarak biliyorum ama @tristessehivernale aklımı karıştırdı o tam olarak uyumunu söyler.
Sizin ekran kartınızın iki ayrı modeli var. Bunlar 128 ve 64 bit olarak iki ayrı model. Eğer 128 bit ise fermi serisidir aksi ise 64 bit olan kepler serisidir.