B bpmiura Femtopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Herkese hayırlı sabahlar, çok uzatmadan lafa girmek istiyorum. Emlakçılık tecrübelerimden kalma ve çok eski olan bir kasa var elimde, bunu en fazla/en az ne kadara satabilirim? Casper CD.MDJ-1800A 500 GB Masaüstü Bilgisayar Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ( ek olarak gömülü Windows key'IDE var.) Fiyatın çok fazla olmasını beklemiyorum, elimde biraz para olsun yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
Herkese hayırlı sabahlar, çok uzatmadan lafa girmek istiyorum. Emlakçılık tecrübelerimden kalma ve çok eski olan bir kasa var elimde, bunu en fazla/en az ne kadara satabilirim? Casper CD.MDJ-1800A 500 GB Masaüstü Bilgisayar Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ( ek olarak gömülü Windows key'IDE var.) Fiyatın çok fazla olmasını beklemiyorum, elimde biraz para olsun yeter.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum 1 Nisan 2023 #2 1000-1500 satılması çok zor.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2023 #3 Kimsenin ciddi ciddi bunu alacağını düşünmüyorum ama 1 ay ilana 2000 den koyun haftada 1 100 lira düşürün. Satılmaz ise parça parça koyun.
Kimsenin ciddi ciddi bunu alacağını düşünmüyorum ama 1 ay ilana 2000 den koyun haftada 1 100 lira düşürün. Satılmaz ise parça parça koyun.
B bpmiura Femtopat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #4 utkuymus dedi: Kimsenin ciddi ciddi bunu alacağını düşünmüyorum ama 1 ay ilana 2000'den koyun haftada 1 100 lira düşürün. Satılmaz ise parça parça koyun. Genişletmek için tıkla... Hocam ofis işi olarak kullanan vesaire olur diye koyacaktım, ilanda ne yazmamı tavsiye edersiniz? Fiyatı 900-1000 bandına çekersem satılma şansı var mı? Lusyz dedi: 1000-1500 satılması çok zor. Genişletmek için tıkla... Ofis işi için kullananda mı olmaz hocam? Eğer satılmazsa en kötü bilgisayarcıya vermeyi düşünüyorum, bilgisayarcıya versem parçalar için bana minimum kaç TL verir?
utkuymus dedi: Kimsenin ciddi ciddi bunu alacağını düşünmüyorum ama 1 ay ilana 2000'den koyun haftada 1 100 lira düşürün. Satılmaz ise parça parça koyun. Genişletmek için tıkla... Hocam ofis işi olarak kullanan vesaire olur diye koyacaktım, ilanda ne yazmamı tavsiye edersiniz? Fiyatı 900-1000 bandına çekersem satılma şansı var mı? Lusyz dedi: 1000-1500 satılması çok zor. Genişletmek için tıkla... Ofis işi için kullananda mı olmaz hocam? Eğer satılmazsa en kötü bilgisayarcıya vermeyi düşünüyorum, bilgisayarcıya versem parçalar için bana minimum kaç TL verir?