CASPER CD TKI-4770A Nasıldır?

No Casper. No hazır PC. Toplama PC almak her zaman daha avantajlı ve daha ekonomiktir. Ayrıca kasayı açabilme özgürlüğüne de toplama PC ile sahip olursun. İstediğin zaman istediğin parçayı değiştirebilirsin. Her parçanın ayrı ayrı garantisi olur. Allah göstermesin çift kanal RAM aldın biri yandı. Diğerini kullanmaya devam edersin. Komple kasayı garantiye göndermezsin. Avantajlar saymakla bitmez.

"No Casper" olayına bittim ama doğru. Bir Casper kullanıcısı olarak söylüyorum. No Casper

İşte son hatırladığı söz "arkadaşlar kes...." sonra doğru yola döndü, bütçesine ve ihtiyaçlarına uygun bir bilgisayar edindi, şimdi mutlu, 4 programıyla mesut yaşıyor. Update'lerini tam yapıyor.

Tamam arkadaşlar peki biri bana bu özelliklerde daha ucuz bi pc toplayabilir mi herhangi bi siteden?

Gürkan ne için kullanacağını yazki ona göre tavsiyede bulunulsun. Birde kaç para ödeyebileceğini belirtmen şart.

AMD 6300 işlemci + anakart+ 8 gb bellek + 1Tb HDD +600W Kasa+ GTX770 gibi benzer parçalar alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…