Casper CD.VTI4790A Ekran kartı değişimi

caner inan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben INTEL CORE İ7 4790 3.6 GHZ 8 GB DDR3 1 TB HDD 2 GB NVIDIA GT730 WIN 8.1 - Vatan Bilgisayar bu bilgisayara Sapphire Hd7950 Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu ekran kartını takmak istiyorum.

SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 WITH BOOST (21196-00) ekran kartının sitesi bu sistem gereksinimlerine gelince 500 watt yeticektir diyor. MSI'ın güç kaynağı hesaplama sitesinde MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... 432 watt istiyor. Şimdi ben bu bilgisayar kaç watt takmalıyım? Bu ilk sorum ikinci sorum ise ben bu bilgisayara ilerde ekran kartı değişimi yaparım diye 750 watt güç kaynağı taksam fazla elektrik alıp bilgisayarın tüm parçaları yanar mı ? Sorularım bunlar.

Arkadaşlar ben bunu paylaşıcam ban yiyicem orası kesin o yüzden 2 sorumada cevap verin yukarıda yazıyor ama yinede yazıyım

1. Şimdi ben bu bilgisayar kaç watt takmalıyım?
  2. Ben bu bilgisayara ilerde ekran kartı değişimi yaparım diye 750 watt güç kaynağı taksam fazla elektrik alıp bilgisayarın tüm parçaları yanar mı ?

msı güç kaynağı hesaplama.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Watt değeri 750 olsa parçalar yanarmı ?

432 wat istiyor sistem fotoraftada belirttiğim gibi önceki banlandı 750 watt psu taksam fazla elektrikten parçalar yanarmı

1. Casper alarak kazık yemişsin.
  2. HD 7950 alarak ikinci bir kazık yeme aşamasındasın.
R9 200 serisi bir kart alman daha yerinde olacaktır. Ayrıca kasadaki PSU'nun modelini belirt. Belki de PSU yükseltmesi yapmadan yeni kart takabileceksin.

bu bilgisayarı almadım ama alıcam ekran kartınıda almıycağım http://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/R9280DC2T3GD5/ bunu alıcağım fikrimi değiştirdim kasama sığar sığmaz alıcam psu 850 watt taksam fazla elektrikten sistemim yanarmı yoksa istediğim kadar yükse watt değerinde güç kaynağı takabilirmiyim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı