Sizce kendimmi toplamalıyım yoksa casperi alıp asus r9 280 mi takmalıyım kendim topluyamam bizim yukarda bilgisayarcı var onun dükkanına gidip toplattırıcam sizce ne yapmalıyım casper hazır bilgisayar aynı özelliklere geliyor işlemci hariç bide anakat bilindik ne yapmalıyım
Bilgisayar için ayırdığınız net bütçeyi belirtin. Kesinlikle toplama almalısınız, ancak şu an dolar bayağı yüksek. Düşmesini biraz beklemenizi tavsiye ederim.
Bu siteyi biraz önce başka bir üyenin talebi olduğu için kullanmıştım, aynı parçaları alabilirsin. İstersen sanalmarketim.com gibi daha bilindik yerlerden de alabilirsin.
Not: Almayı düşündüğün Casper kasa + ekran kartı 2,500 TL'ye geldiği için bu bütçeyle topladım.
Çok güzel beğendim ben ozaman topluyorum ne gerek var anakart bilindik oluyor ve işlemci bilindik oluyor daha iyi olur ekran kartı sığarmı o kasaya ve bir bilgisayar için daha ne almam gerekiyor.
2.500 TL bütçem yok
Vatandan başka biryerden almam sipariş vermiyorum ben paylaştığm bilgisayar parçaları birbirine uyarmı bi bakarmısınz
@Silinen üye 2,500 TL bütçem yok diyorsun ama almak istediğin Casper kasa + ekran kartı 2,500 TL'ye, parça olarak toplamak istediğim sistem ise 2,400 TL'ye yakın bir fiyata geliyor. Bütçe konusunda tutarsızlığın var.
Çok güzel beğendim ben ozaman topluyorum ne gerek var anakart bilindik oluyor ve işlemci bilindik oluyor daha iyi olur ekran kartı sığarmı o kasaya ve bir bilgisayar için daha ne almam gerekiyor.
2.500 TL bütçem yok
Vatandan başka bir yerden almam sipariş vermiyorum ben paylaştığı bilgisayar parçaları birbirine uyar mı bi bakar mısınz
Ben sadece vatandan alışveriş yaparım, ayrıca o parçalar birbirine uyum sağlıyormu ? vatanda birleştirebilirmiyim biliyorum vatandakiler bana yardımcı olucaklar ama siz söyleyin bide bu parçaları teke teker bakın uyum sağlyormu bunlarlan bir bilgisayar yapabilirmiyim bence yapılır ama yinede belleklere bir bakın i5 uyum sağlarmı diye yorum felan atmışlar ?
Ben casperi alırsam o ekran kartını seneye alıcaktım öyle birşey var işte
ben bilgisayar toplıyım en iyisi bilgisayar toplarsam işlemcim çok iyi oluyor baksanıza sadece belleklere bir bakın uyum sağlarımı bir pc toplıyabilirmiyim