Casper CKY.3230-4L35V-S Laptopa Windows 10 Yüzünden GPU Sürücüsü Yüklenmiyor

Mesaj otomatik birleştirildi:

Heyecan ve şaşkınlıktan teşekkür etmeyi unuttum gerçi beğen tuşuna basın diyorlar bastım ama genede teşekkür ederim bunu yaymak lazım çünkü casper mağduru çok insan var...

Merhaba kardeşim açtığım o konuya cevap yazarsan sevinirim. Sonuca hangi yöntemle ulaştığını. Biraz daha gündemde kalırsa daha çok kişi faydalanabilir

Mesaj otomatik birleştirildi:

Admin merhaba.Bu konunun başlığını ''Casper laptop' larda,sorunsuz nvidia' nın sitesinden sürücü kurma'' şeklinde,ya da ona yakın bir şey şeklinde değiştirebilirsen daha iyi olur.Böylece google' da bile bulunamayan bu konu ve çözümüne arkadaşlar ulaşabilsin.Çünkü bu sorun uzun yıllardan beri olan bir sorun...Ya da KST kardeşimin konu başlığını değiştir tabi isterse...

Son düzenleme:

Hocam nasıl bi dua aldın benden anlatamam 4-5 senedir çözemediğim 2 problemdi, elinize emeğinize sağlık gerçekten işimi gördü ve yararı da çok büyük oldu

İfadeler: KST
Sitesinden bakar iseniz o modelin Windows 10 desteklemediğini görürsünüz

Sitesinden bakar iseniz o modelin Windows 10 desteklemediğini görürsünüz
Yanlış bilgilendirme yapma kardeşim. Nvidia'nın hatası vardı bu modele destek konusunda ve iletişime geçildi halledildi. Laptop'un Windows 10 tüm sürücüleri İntel ve Nvidia'da mevcut.

Laptop Windows 10 desteği vermiyor kardeşim Casper sitesine girip bakabilirsin
Böyle düşünmen bana göre yanlış kardeşim. Çünkü tüm laptop üreticileri yeni laptoplarının alınmasını teşvik eder. Belirli bir zaman destek verirler. Fakat Laptop Chipset Yongası üreticileri kendi Chipsetlerinin sürücülerini çok daha uzun süre güncellemeye devam eder. Önemli olan o Chipsetlere sürücü bulup bulmamandır. Şuanda bu laptop için tüm sürücüler 2018 ve güncel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…