Casper CKY-3230 BIOS Güncelleme

Erdal Bars

Hectopat
Selam, 3 ay önce bir aptallık edip casper bir bilgisayar aldım. Özellikleri gayet iyi olmasına rağmen çok ağır çalışıyor. Basit oyunlarda bile kasıyor. Far cry3, crysis 3 Gibi oyunları oynayamıyorum zaten. Biraz araştırdım bunun sebebi Bios'tan kaynaklanıyormuş. Her yere baktım Bios güncellemesini bulamadım. Kendi sitesinde zaten hayır yok phoenix'e Baktım orası da bir şeyleri satma peşinde. Yani kısacası bir türlü bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..

BIOS Type: Phoenix
BIOS Date: April 11th, 2013
BIOS ID: 2.00.03.CA.T2
BIOS OEM: 2.00.03.CA.T2
Chipset: Intel 154 rev 9
SuperIO: Unknown
Manufacturer: CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S
Motherboard: CASPER NIRVANA NOTEBOOK

Model: CKY-3230-8N45V-F

DonanımsaL olduğunu Sanmıyorum Dxdiagtan ekran Kartına Baktığımda Nvida Değilde intel Gözüküyor Biostan Birincil Ekran kartı Nvida Yapmam Lazım onun İçinde Biosu Güncelleştirmem Lazım Çünkü Şuanda Öyle Bir Seçenek Yok Biosta

Arkadaşların bilgisayarına baktım harici ekran kartı gözüküyor.

- - - Güncellendi - - -

Güncel...

Anakart modeli gözükmüyor. Orda başkada yazı yok, Everest'ten de baktım Casper Nirvana diye geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkasına en ince ayrıntısına kadar baktım, anakartla ilgili birşey yok. aida64 ten resim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…