Öncelikle kolay gelsin...
Sinirlerimi alt üst eden bu casper boot saçmalığı hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
Sorunun başlangıcı şöyle. Akşam kapatığım pc'yi sabah açınca şöyle bir sorun çıktı karşıma.
Boot menu altında yazan PCI LAN : realtek filan...
Bios'a girdim kendi bildiklerimi yaptım olmadı, format atalım dedik casper recovery çalışmadı, internetten her türlü boot ayarı denedik olmadı, casper sitesinden boot ayarı yaptık oda olmadı. Pc takmış PCI LAN başka da birşey bilmiyor, bios günceleme yaptık olmadı kaldık belaya bu casper ile.
Usb Windows 8 ve 7 denedim olumsuz en sonunda hardiski çıkardım diğer bilgisayarda format attım herşeyi sildim ama Windows kurmadım.
Yani arkadaşlar bios'u yalayıp yuttum bir sonuç alamadım en sonunda kıracam onu da size bir danışayım dedim. Bios girmem dışında ek olarak tek girebildiğim yer F11 tuşuna basılı tutarak karşıma çıkan EFI SHELL açaba bu benim çıkış noktam olabilir mi? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden Allah binlerce kez razı olsun.
Pc model hakkında;
- Casper Nb Cyk 3230
- Bios phoenix secureCore Tiano
- Bio Ver. 3.00.05.CA.T2
Eki Görüntüle 243 Eki Görüntüle 244 Eki Görüntüle 245 Eki Görüntüle 246 Eki Görüntüle 247 Eki Görüntüle 248 Eki Görüntüle 249