Casper CKY düşük FPS sorunu

Daha fazla  
Merhabalar, konu başlığından da anlaşılacağı gibi sorunum bilgisayarımdan verim alamamam.

Yaklaşık 3 buçuk yıldır kullandığım bilgisayar şimdiye kadar çoğu oyunda vs. sıkıntı yaşatmadı bana veya yaşattıysa da çözümünü buldum fakat daha geçen yıla kadar LoL'de orta yüksek ayarlarda FPS 120-130'un altına CS:GO'da orta ayarlarda 50-60 FPS'in altına düşmezken bu aralar LoL'de orta ayarlarda 40-50 FPS zor alıyorum CS en düşükte 30-40 FPS ve bilgisayar üzerinde sanki bi ağırlık varmış gibi çoğu uygulamayı açarken bekletiyor. Çok fazla yöntem denedim (ekran kartı driverlarını güncellemek ayarları düşürmek veya Gamebooster gibi uygulamalar kullanmak) fakat yine aynı sorun. Hatta ekran kartı driverını güncelleyince daha kötü olmuştu ben de eski sürümü geri yüklemiştim.
Windows 8.1 Pro
Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz
4GB RAM 64 bit işletim sistemi
Nvidia 635M 2 GB ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs taraması yapıp temizledim bundan önce de, fakat değişen birşey olmadı.Termal macunu geçtiğimiz kışın başında yenilemiştim.İçini temizlemeyi de düzenli olarak yapıyorum her ay.Peki sizce sorunun ramden kaynaklı olma ihtimali ne?

Ram yeterli olmazsa donmalara neden olur. Olay kasma ise cpu-gpu tüketen bir uygulama vardır. Görev yöneticisinden çalışan uygulamaları kontrol et bir şey bulamazsan sorun virüs kaynaklı olabilir. Virüs taratması için windows defender tercihimdir. Eğer trojan çıkarsa tek çare format atmaktır.

Zaten daha 3 gün önce temiz bir format atmıştım. Windows Defender da virüs bulmadı, işaretler rami gösteriyor bu durumda.

Zaten daha 3 gün önce temiz bir format atmıştım. Windows Defender da virüs bulmadı, işaretler rami gösteriyor bu durumda.
Ram'den olduğunu sanmıyorum. donanımsal bir sıkıntın olabilir. Her şeyi yapmışsın zaten.

Yani sonuçta Casper, pek bişey beklememek lazım. Peki bana önerdiğiniz bir antivirüs varmıdır? Yalan dolan olmayan bir antivirüs lazım.

Kardeş ben bitdeffender kullanıyorum. Çok ram tüketiyor ama çok iyi bir antivirüs programı, avast free antivirüste kullanabilirsin hafif bir antivirüs. Ama iyi olsun diyorsan bitdeffender derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…