O orhan_orh Megapat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2018 #1 Merhaba; Casper CKY notebook cihazıma Mojave kurdum. Kurulumda hiç sıkıntı çekmedim. Kendi kendine kurdu desem yeridir. Ancak Wi-Fi kartım çalışmadı. CNY-CNU cihaz özellikleri burada mevcut. WiFi kartımı nasıl çalıştırabilirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2018
Merhaba; Casper CKY notebook cihazıma Mojave kurdum. Kurulumda hiç sıkıntı çekmedim. Kendi kendine kurdu desem yeridir. Ancak Wi-Fi kartım çalışmadı. CNY-CNU cihaz özellikleri burada mevcut. WiFi kartımı nasıl çalıştırabilirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.741 Makaleler 60 Çözümler 826 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2018 #2 AIDA ile WİFİ kartının tam modelini belirtir misin ?
O orhan_orh Megapat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2018 #3 Merhaba; AIDA'yı çalıştırdım ancak orada göremedim. Ancak ekte WİFİ kartı resmi var. Yardımcı olur mu bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2018
Merhaba; AIDA'yı çalıştırdım ancak orada göremedim. Ancak ekte WİFİ kartı resmi var. Yardımcı olur mu bilmiyorum.
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Aralık 2018 #4 Realtek desteklenmiyor. Elimde uyumlu chipset var. Yardımcı olabilirim...