S selen935 Hectopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 781 Makaleler 1 10 Şubat 2014 #11 quinkan dedi: çift ekran kartım var evet. şuan tüm ekran kartı driverları silinmiş durumda. 2. verdiğiniz linki indiriyorum. edit: Laptop ATI kart ile çalışmak zorundadır hatası verdi 2. uygulamada. Genişletmek için tıkla... Tw ile hallediyim probleminizi. E mailinizi verin isterseniz. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2014
quinkan dedi: çift ekran kartım var evet. şuan tüm ekran kartı driverları silinmiş durumda. 2. verdiğiniz linki indiriyorum. edit: Laptop ATI kart ile çalışmak zorundadır hatası verdi 2. uygulamada. Genişletmek için tıkla... Tw ile hallediyim probleminizi. E mailinizi verin isterseniz.
quinkan Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 114 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2014 #12 2. link o sorunu verdi ve nedense yüklenmiş. Oradan önce intel HD 3000 olarak küçük bağdaştırıcıyı güncelledim şu an AMD ile ilgileniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2014
2. link o sorunu verdi ve nedense yüklenmiş. Oradan önce intel HD 3000 olarak küçük bağdaştırıcıyı güncelledim şu an AMD ile ilgileniyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Şubat 2014 #13 Bu bağlantılardan istediğin birinden güncel sürücüyü indirebilirsin: Asia China America Europe
quinkan Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 114 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2014 #14 Recep Baltaş dedi: Bu bağlantılardan istediğin birinden güncel sürücüyü indirebilirsin: Asia China America Europe Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama Windows 8'in driver'ını göndermişsiniz. Windows 7 64bit işletim sistemi kullanıyorum ben.
Recep Baltaş dedi: Bu bağlantılardan istediğin birinden güncel sürücüyü indirebilirsin: Asia China America Europe Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama Windows 8'in driver'ını göndermişsiniz. Windows 7 64bit işletim sistemi kullanıyorum ben.