Casper CN TKI-2450D Windows 8 Siyah ekran

beanliyo

Hectopat
Arkadaşlar Casper CN TKI-2450D Windows 8 yüklerken Cihazlar hazır hale getiriliyordan sonra bir siyah ekran ve düzelmiyor.

Sorunum galiba BIOS, Recep Baltaş'dan yardım bekliyorum.

Bu notebook için en son çıkan BIOS Bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Serial No: 121PE2054170
MODEL: CASPER NIRVANA NB 15.6" (CN
CN.TKI-2450D ÜRETİM TARİHİ: 50/2012

AIDA64:

Casper mesaj atıyorum Cevap bile vermiyorlar en sonunda Müşteri hizmetlerini aratıcaklar
Recep Bey sizden cevap bekliyorum ürün bilgilerini verdim beni aydınlatın.

Eğer sen Upgrade yaparken siyah ekran kalıyorsa o zaman sıfır kurulum yapman gerek. Bunun PC ile ilgisi yok. Sıfır kurulum yaparken de siyah ekran varsa, işte o zaman bakarız daha detaylı.

Sıfır kurulumu nasıl yaparım ? Burak alkanın verdiği linklerden indirdim, onu USB'ye yazma gibi bir bilgim yok.

USB denedim sorunum düzelmedi, yeni Siyah ekran sorunu yaşıyorum. Format atarken Biçimlendir diyorum, kurulum yapıyorum olmuyor arkadaş, deliricem!!
Windows 8 'den Windows 7'ye tekrar dönmek zorunda kaldım. Format atarken 3 bölüm var. WinRE diye bir şey var onun ne işe yaradığını anlamıyorum? C biçimlendir sonra ileri ileri böyle yapıyorum. Recowery kısmını hiç ellemiyorum.

Recep abi BIOS'la ilgili Casper mesaj attım cevap yok!! Windows 8'den soğuttular beni tebrikler Casper. BIOS'unu bulursam yeniden denerim. Şimdilik Windows 7.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…