"Casper - CN TKI 2670A" - windows8 de ekran parlaklığı sorunu

an0n1m38

Hectopat
Daha fazla  
Casper - CN TKI 2670A, marka bilgisayarın sonradan yüklediğim "windows 8"' de ekran parlaklığı ayarı yapılamıyor(bir işe yaramıyor). Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Not: Orjinal driver sitesinden, windows8 e ait driverleri indirdim ve kurdum.

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Bu arada sürücüleri nerden kurdunuz? Yükseltme olarak mı yüklediniz Windows 8'i? Tavsiyem Windows 8.1.3'e geçmeniz.

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Bu arada sürücüleri nerden kurdunuz? Yükseltme olarak mı yüklediniz Windows 8'i? Tavsiyem Windows 8.1.3'e geçmeniz.

Ekran kartının en güncelini ati nin kendi sayfasından indirdim (6700= hd 6xxx) şu an o yüklü.
Sürücüleri "www.casper.com.tr: yazilim-ve-surucu-arama" adresinden yükledim, benim seri numaram "0002176878"
Windows u da, orjinal sitesinden "w8.1 Embeded update3 x64" sürümünü yükledim.

Muhtemelen ekran kartının bir eksiğinden kaynaklanıyor, birkaç kez rapor da yolladım fakat birşey elde edemedim.
Bu sorunu harici bir program ile çözmem mümkünmü ?

Düzeltme: Güncel versiyon yüklü demiştim ama şimdi tekrar baktım 10 gün önce güncel beta sürümü yayınlamışlar onu deneyeceğim...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı