CASPER CN TKI-4210B MAC Kurulumu

[Beta] OS X 10.10.3 RAW ve DMG İmajı bağlantıdaki imajı kullandıysan, İmaj / EFI / Tools adında bir dosya olması lazım. Onun içinde gerekli bütün yardımcı programlar var.
Hocam dediğîniz gibi tüm diskleri sildim ve kuruluma başladım. Kurulumun bitmesine son 5 dk kala şöyle bir hata alıyorum.

OS X bilgisayarınıza yüklenemedi sistem genişletme bilgileri güncellerden bir hata oluştu. Bilgisayarınızı yenidn başlatmak için yükleyiciden çıkın ve yeniden deneyin. Iki kere denedim bu hatayı alıyorum hocam.

Diskin 800 gb idi değilmi? Bunu disk izlenceleri ile iki parçaya böl. Ve kurulumu bu şekilde yapmaya çalış. Ayrıca diskini disk izlencelerinden nasıl formatlıyorsun? GPT MBR ? BIOS ayarların nedir? USB imajda bir hasar oluşmuş olabilir. Yeniden kurulum imajı hazırlamayı dene.

Diskim GPT olması lazım. Çünkü Windows 8.1 UEFİ li kurulumda GPT biçiminde olmadığı için kurulmuyordu. Diski komple sildim. Öylelikle GPT oldu. Az önce de .dmg uzantılıyı indirip USB' ye yazdırdım Nvidia kextleri sildim ve kuruluma başlattım. İnşallah bu sefer aynı hatayı vermez.

Kurulum başarılı bir şekilde gerçekleşti. Kurulum ekranına ulaştım. Kablosuz bağlantı maalesef yok. Sanırım bîrde ekran kextî yüklü değil. Dalgalı bir şekilde hareket ediyor pencereler.

Ilk defa kextî yükleyeceğim hocam yardımcı olur musunuz ?

Yukarıda isimlerini verdiğim programlar ile sisteminin ihtiyaç duyduğu sürücüleri yükleyeceksin.
Mesela; Ses sürücüsü mü lazım? O zaman önce cihazının hangi ses sürücüsü kullandığını öğren ( örnek= Realtek ALC 888). Bunu yukarıdaki programların içinde bul ve yükle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…