CASPER CN-VHD4712 Nasıldır?

OnurR15

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar casper bir laptopunu gördüm. Çzellikleri iyi ama bir çok yerde casper almayın diyor ama o özelliklerede fiyatı ucuz gibime geldi laptop.

www.vatanbilgisayar.com: CASPER CN-VHD4712A CORE İ7 4712MQ 2.30GHZ-8GB-1TB-2GB-15.6-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Anternatif olarakda asus buldum bir tane link : www.vatanbilgisayar.com: ASUS X555LN CORE İ5 5200U 2.2GHZ-6GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Bu ikisi arasında hangisi iyi yada sizin tavsiye edeceğiniz 1700 liralarda bir öneriniz var mı ?Vatandan öneri yapsanız daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper'dan uzak dur. Asus al onun yerine.

Arkadaşlar elden almayı düşünüyorum o yüzden vatandan link istiyorum bir de vatandan bir pc beğenseniz

Şimdi eksenbilgisayar.com da verilenleri aynı fiyatta vatanbilgisayar.com da bulsam link yollarımda, bulamadım. Bence onu kıyas olarak al ve ona göre notebook ya da ultrabook al

Casper kullanıcısıyım aldığım güne lanet olsun ses kesilmeler mi ararsın ısınamalar mı ararsın hepsi var.

Asus ile Casper i aynı cümlede kullanmak bile tartışılacak bir durum bence.. Tabii ki asus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…