Casper CN-VSD4712a sisteme eGPU bağlamak

Hocam peki bilgisayarda boş bir bağlantı yeri var wifi kartını sökmeden buraya takabilir miyiz o aparatı

Dosya Ekleri

• 20211006_171632.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 60
Orası SSD portu eğer NVMe ise takarsın.
SATA ise takamazsın.

Bunu bilgisayarın teknik detaylarından bakarsın ancak.

Nereden bakabilirim hocam buna yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Hocam ögrendim ki SATA SSD destekliyormuş NVMe kullanamayormuşum yani illa Wi-Fi kartını sökmemiz gerekecek bu yani buraya kullanamayaz mıyız bu aparatı hiçbir türlü Wi-Fi kartını sökersem eğer evde genele Wi-Fi kullnıyoruz kablo çekmek zor olacaktır.

Son düzenleme:

O soket SATA ise kullanamazsın USB Wi-Fi aparatı ile sorununu çözebilirsin.

DVD sürücüyü çıkarabilirsin bilgisayarın modelini bilmediğim için yorum yapamayacağım.
USB'den bağlayamazsın PCI'e veri yolunu kullanan bir sokete bağlanır o sistem.

Sistem bu hocam Casper Cn-Vsd4712a Core İ7 4712mq 2.30ghz-12gb-1tbsshd-2gb-15.6-W8.1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da DVD sürücüsünü çıkarabilirim bir sorun olmaz o konuda kullanmıyorum zaten DVD sürücüsü boşluğundan mı geçirmeliyim Wi-Fi kartını da tam olarak bulamadım bir alt kapağı söküp resim atsam yardımcı olabilir misiniz?

DVD sürücüyü sök kablo oradan eğer Wi-Fi soketine yetişirse o şekilde kullanırsın.
Yetişmez ise başka bir çözüm bakmak lazım.

Bir resim koy bakalım.

DVD sürücüyü sök kablo oradan eğer Wi-Fi soketine yetişirse o şekilde kullanırsın.
Yetişmez ise başka bir çözüm bakmak lazım.

Bir resim koy bakalım.

Sabah koyayım hocam bir de şu takıldı aklıma uygun yollu bir APU sistem baksam daha uzun ömürlü oluf gibime geliyor çünkü mining yapılmamış sağlam bir kart 1500 aparat 500 4 GB RAM almam gerekecek bende 6 var ona da 300 desem Wi-Fi aparatı o bu 2500'u gu buluyor 3000 3500'e bir kasa alsam 1-2 ay sonra da temiz bir monitör sistemin bazı parçalarını 2.nci el alsam 2800'e falan geliyor aklımda deli sorular.

Hocam ben sana ilk mesajımda söylemiştim yapmaya çalıştığın şey tamamen deneysel pek kullanılabilir bir şey değil diye.
Her zaman masaüstü sistem daha iyidir bu yapmak istediğinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…