Casper CN-VSY4702A nasıldır ?

ROG

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Lise
Arkadaşlar, sizce bu notebook iş görür mü ? Yani ben her türlü oyun oynarım, film izlerim ısınma sorunu olur mu ? Altına soğutucu alırım sorun olmaz yeterki mavi ekran vermesin veya bozulmasın. Sizce sağlam bir notebook mu ? Casper hakkında hiç hoş şeyler duymadım ama bir de size sorayım dedim. Belki casper o kadarda kötü değildir.

VATAN COMPUTER - CASPER - CN-VSY4702A NOTEBOOK CORE

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki, ama neden ? Neden casper kötü bir marka ?

Casper pişmanlıktır. Neden mi kötü ; Malzeme kalitesi o kadar kötü ki, ekranı açarken ekran tırnakları çıt sesiyle birlikte kırılabiliyor. İlk başta bu şeyi farketmek zor fakat birkaç kere daha olunca bu olay, kasa yan taraflardan açılıyor. Başlıyorsun garanti diye.

Yapıp teslim ediyorlar fakat bu olay daima oluyor. Sıcaklık sorunu da bunun cabası. İlk aylarda stabil çalışan fan daha sonralarda hava vermemeye ve donanıma zarar vermeye başlıyor. Fan ızgaraları da çok dandik ! Tekrar söylüyorum Casper Pişmanlıktır ! (Bunlar benim gözlemlediğim ve yorumladığım bilgiler.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper gerçekten çok kötü bir marka. Kalite diye bir şey yok zaten.

Bazen monitörün etrafındaki tırnaklar açılıyor ve ben onları çıt diye kapatıyorum. Yazın da klavyenin olduğu taraf açıldı. Garantide yaptılar.

Bol bol mavi ekran hatası aldım ve işlemci kullanımını %80'de tutuyorum. Yoksa ısınıp kapanıyor.

Arkadaşlar bende casper kullanıcısıyım ama bu söylediklerinizin birisi bile başıma gelmedi yaklaşık 7 aydır kullanıyorum malzeme kalitesi biraz kötü ama tırnakla kırılacak kadar değil ısınma dediğiniz kadar abartılıda değil elektronik eşya sonuçta bazen iyisi bazen kötüsü denk gelebiliyor. Ayrıca diğer leptoplar çelikten üretilmiyor ya bir de o övdüğünüz markaların sınırlarını zorlayın bakalım onlar ne kadar dayanacak. (Son model Mercedes alsanda yıllık bakımını yapmazsan o bile seni yolda bırakır.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…