Doğukan Acar Megapat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 103 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, benim çok memnun olduğum Casper CRY laptopumun işlemcisini değiştirmek istiyorum Peki neden istiyorum; şu an için değil ama uzun vadede aklımda bulunması için. Şu anki işlemci => ARK | Intel® Core™ i5-4210M Processor (3M Cache, up to 3.20 GHz) Değiştirmek istediğim işlemci => ARK | Intel® Core™ i7-4800MQ Processor (6M Cache, up to 3.70 GHz) Şu an tek sıkıntım i5 işlemcinin 37w TDP değeri var i7'de 47W bu sorun olur mu acaba?
Merhaba arkadaşlar, benim çok memnun olduğum Casper CRY laptopumun işlemcisini değiştirmek istiyorum Peki neden istiyorum; şu an için değil ama uzun vadede aklımda bulunması için. Şu anki işlemci => ARK | Intel® Core™ i5-4210M Processor (3M Cache, up to 3.20 GHz) Değiştirmek istediğim işlemci => ARK | Intel® Core™ i7-4800MQ Processor (6M Cache, up to 3.70 GHz) Şu an tek sıkıntım i5 işlemcinin 37w TDP değeri var i7'de 47W bu sorun olur mu acaba?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 17 Ağustos 2015 #2 Soğutması farkı telafi edemezse sorun olur, 10W az sayılmaz. Batarya da işlemci maks. kullanımı için yeterli gücü verebiliyor olmalı. BIOS desteğinin olması gerektiğini de atlamamak gerek. Fiyat konusu sana kalmış.
Soğutması farkı telafi edemezse sorun olur, 10W az sayılmaz. Batarya da işlemci maks. kullanımı için yeterli gücü verebiliyor olmalı. BIOS desteğinin olması gerektiğini de atlamamak gerek. Fiyat konusu sana kalmış.