Casper CSD Ekran Kartını Görmeme Sorunu

Thanqss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar durum baya vahim yardımlarınızı bekliyorum.
Casper Nirvana Nb 15.6 CSD model laptop kullanmaktayım. İşletim sistemi değişikliğinden sonra ekran kartını algılamamaya başladı. Ekran kartı takılı değil uyarısı alıyorum ve hiçbir şey yapamıyorum. Birçok yol denedim fakat olmadı. Son olarak BIOS güncellemesi önerdiler. Yukarıdaki yolu denedim fakat güncelleme ekranı gelmiyor. BIOS ayarını yaptığım halde. Yardım edebilirseniz sevinirim. Bu da olmazsa servise gideceğim :lanet::lanet:

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim fakat ekran kartı bulunamadı hatası alıyorum. 2 seçenek kalıyor.
1. Lehimler kopmuş olabilir.
2. Bios dual sistemde çalışıyor bu makinelerde. Bios güncellemem lazım fakat o konuyu beceremiyorum.
Bu ve benzer bir kaç sitedeki önerileri denedim. Uygun olması gereken bios güncellemesine bios destek vermiyor uyarısı alıyorum. Biosu denemeden servise vermek istemiyorum. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Servise verirsem elim kolum bağlanmış olur. Alternatifimde yok.
Bios güncelleme konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa çok sevinirim arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı