Casper D3H.7500-ATG5T-W Alınır mı?

RoonEY36

Hectopat
Daha fazla  
Casper marka bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum. Özelliklerini aşağıda yazacağım. Fakat kararsız kaldım. Sizlerden ricam bilgisayarın özelliklerini inceleyip yardımcı olabilir misiniz? Bir süre sonra beni yarı yolda bırakır mı? Not: Ben bu bilgisayarda WEB site ve logo tasarımı yapmayı düşünüyorum daha çok fakat oyun da oynayacağım tabiki ama oyunları öyle full HD çözünürlük veya çok yüksek ultra ayarlarda falan oynamayı düşünmüyorum... Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim. Şu kafamdaki kuruntulardan kurtulmak istiyorum

Bilgisayar Model numarası : D3H.7500-ATG5T-W.

İşlemci: 7. Nesil Intel Core i5-7500 İşlemci, İşlemci hızı 3.40 GHz.,Intel turbo Boost Teknolojisi ile 3.80 GHz.
Ön Bellek: 6 MB Intel Akıllı Bellek
İşletim Sistemi: Windows 10 Home
Anakart: Intel H110 Express Chipset
Ram: 12 GB DDR4
Harddisk: 1000 GB SATA
Ekran Kartı: 2 GB DDR5 Nvidia GeForce GTX 750Tİ Ekran Kartı 128 Bit
DVD Sürücü: DVD±RW DUAL
Ses: Realtek 5.1 Kanal HD Audio
Fare: Casper USB Optik
Klavye: Casper USB Multimedya
Ethernet Port: Realtek GBE 10/100/1000 Mbps
Kart Okuyucu: Multi Card Reader
Kablosuz Ağ Bağlantısı: Var
DVI-s Port: Var
VGA Port: Var
Sata: 4 adet SATA
Seri: 1 adet PCI-EX x16, 2 adet PCI EX x1 (opsiyonel)
Usb Port: 1x USB 3.0 Port, 3x USB 2.0 Port, (5 adet USB 2.0 Port, 3 adet USB 3.0 Port opsiyonel)
Hediye: Kulaklık Ve 16 GB Flash Disk
Ağırlık Ve Boyutlar: 370 (H) x 180(W) x 410(L) mm 9.3 kg
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
3000TL'ye ondan daha performanslı sistem toplayabilirsiniz. GTX750Ti biraz eskidi. Ayrıca casper markasının ne kadar kötü olduğunu şuradan anlayabilirsin. Koyduğu işlemci ekran kartına göre yüksek. Pazarlama stratejisi işlemci üzerine. Siz bence kendiniz 3000TL ye sistem toplayın.

Evet kardesim dogru soyluyorsun haklisin. Tesekkurler verdigin cevap icin.

do

Dostum Casper alırsan 3 4 ayda kanser olursun, hem o parayla çok daha iyi PC alabilirsin, yine de sen bilirsin. Technopat'ta kimsenin Casper önermedigini de görürsün, gerçekten casper kadar iğrenç rezil bir marka yok.

Ben zamanında Casper laptop aldım. O laptop sayesinde donanım bilgim arttı. Şaka bir yana Casper almayın. O bütçeye daha iyisi toplanır.

Ben zamanında Casper laptop aldım. O laptop sayesinde donanım bilgim arttı. Şaka bir yana Casper almayın. O bütçeye daha iyisi toplanır.

Aynen öyle dostum ben de laptop 2100 TL'ye almış oldugum Casper Nirvana CHY markalı tam 1 buçuk yıl kullandım, anakartı arzalı kullanıyordum yazı yazınca internet gidiyor, mavi ekran veriyor. Tam 2 sefer servise verdim ilk başta RAM'i değiştirdiler 200 TL aldılar, gene düzelmedi. Daha sonra harddisk degiştirdiler gene düzelmedi ve 100 TL istediler. En sonunda da bir daha servise vermedim, asıl mevzu anakartta, adamlar kendi kafalarına göre iş yapıyor.

Neden hep Türk firmaları böyle olur? Örn. TurboX, İzoly ve Casper. Hep çöp ürünler.

Aynen öyle kardeş. Turbox, İzoly'i ilk kez duyuyorum. Casper'de çalışan akrabam bile buradan bilgisayar alma demişti bu kadar basit bir olay.

Casper, almayın, aldırtmayın. Sosyal ailesi olarak önermiyoruz. Destek de vermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…