Casper Dizüstü Ekran Gelmeme Sorunu

str35

Hectopat
Daha fazla  
Casper marka laptobum var. Tuşuna basıyorum, açıyorum ekran gelmiyor. 7-8 saniye sonra kapatıyor sürekli böyle yapıyor. Bazen de kapamıyorum ben kendim kapıyorum ama ekran yok bir 6-7 denemeden sonra ekran da geliyor. Analamadığım sorunu neden yaptığı. Silindir ledin üstünde ışık var, bir tek o yanıp sönüyor. Pili çıkardım, HDD denedim, RAM denedim, sadece pil de denetim bunlar da olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekrana güç sağlayan ünitede yada ekrana giden kablolarda bir sorun olması muhtemel. Servise yada işinin ehli bir tamirciye göstermeniz gerekiyor. Çünkü sorun büyük olasılıkla donanımsal.

Kuzey koprusunde bı sıkıntı olabılırmı sizce ? Şöyle bi sıkıntı var sız ekran kablolarında yada ekranda olabılır demıssıız ama ben bılgısaytarı acmaya caısıtıgımda powerdn sureklı acıp kapıyorum. Eger ekrana gelmıyor olsa HDD devreye gırmıs olsa windows un cokmesı gerekırdı cunku cok kapa ac yapıyorum ve wındows ile ılgılı bı sorun yok. Güvenli baslat fılan öle bi secenekte gelmıyor. Sorun kesın donanımsal katılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı