Casper EAA-89 TW8 işlemci önerisi

Atamerov

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar.
Elime Casper EAA-89 TW8 modelli bir notebook elime geçti şu anda üstünde bulunan işlemci Intel Mobile Dual Core 2 Duo T6400 bu işlemci yükseltmek istiyorum. Bir de bataryası ölmüş batarya almak istiyorum aynı şekilde klavyede sorunlu onu da değiştirmek istiyorum, benim bilgisayarın chipseti kaç GB RAM destekler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar çipsetle uyumlu. PGA yani pinli olanlardan alman gerek, BGA olanlar lehimleniyor. BIOS engeli yoksa direkt çalışırlar. İlk mesajımdaki noktayı da gözardı etmemen yararına olur.

ayn benim işlemci çıkarılabiliyor peki bu bilgisayara kaç gb ram alınır ve işlemci önerin nedir

benim işlemci t6400

Linktekiler zaten potansiyel olarak kullanabileceğin işlemciler.
Çipset maks. 8GB sistem belleği destekliyor.

Önce masraf çıkart. O makina için geniş çaplı upgrade anlamsız ve pahalı olur.
Takibi bırakıyorum, kolay gelsin.

eyw

Arkadaşım sen bırak o bilgisayarı yenisini al bende var 300 lira ediyor anca, buna yeni batarya almak 240 lira ekranını yaptırmak 400 lira sen git yeni bir bilgisayar bak bence. Birde hd sentinel yükleyip hdd durumunu kontrol et

Konuyu 1,5 sene önce açmışım yaklaşık 2 hafta önce o Laptop'u paramparça ettim. Hem yeni PC topladım hem yeni laptop aldım isteğin için teşekkür ederim ama artık gerek kalmadı.

Konuyu 1,5 sene önce açmışım yaklaşık 2 hafta önce o Laptop'u paramparça ettim. Hem yeni PC topladım hem yeni laptop aldım isteğin için teşekkür ederim ama artık gerek kalmadı.
Aboooooooooow desene boşa yorum yazdık. Mümkünse zaten bende yakın zamanda bütçeme uygun bir 2. el laptop bulup bunu parçalamak istiyorum. Artık HDD nin sağlık durumu %40 zaten bozuldu bozulacak ram desen 3 gb ets 2 bile kasmadan oynanmıyor işlemci desen intel pentium r çift çekirdek 2.0 ghz devamlı takılıyor. Minecraft oynarken bile fps kaybı oluyor delirecem sonunda
sistemi kaç paraya topladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…