xEviL Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 267 27 Şubat 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben ekran kartımı değiştirmek istiyorum. 5 Sene önce aldım laptop'u o zamanlar gta türk - cs 1.5 falan oynuyordum. Artık yeni çıkan oyunları oynayamıyorum. Laptop Markası:Casper Ekran kartı:Intel(R) HD Graphics ( 762MB ) Başka bir bilgi gerekirse konu altına yazarsanız sevinirim. Neler yazıcağımı bilemedim eksik bişi varsa söyleyin ekliyim. Değiştirme imkanım vardır inşallah
Merhaba arkadaşlar ben ekran kartımı değiştirmek istiyorum. 5 Sene önce aldım laptop'u o zamanlar gta türk - cs 1.5 falan oynuyordum. Artık yeni çıkan oyunları oynayamıyorum. Laptop Markası:Casper Ekran kartı:Intel(R) HD Graphics ( 762MB ) Başka bir bilgi gerekirse konu altına yazarsanız sevinirim. Neler yazıcağımı bilemedim eksik bişi varsa söyleyin ekliyim. Değiştirme imkanım vardır inşallah
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 27 Şubat 2014 #2 İntel HD Graphics, işlemciye gömülüdür ve değişmez.
Y Yunus Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 573 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2014 #3 Harici ekran kartı yoksa değişmesi mümkün değil. Laptopun modelinide söyleyin. Kasanın altında yazar.
Harici ekran kartı yoksa değişmesi mümkün değil. Laptopun modelinide söyleyin. Kasanın altında yazar.
xEviL Hectopat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 267 28 Şubat 2014 #4 Kusura bakmayın bişi desek nolucak illa birşey mi dememiz lazım ? - - - Güncellendi - - - Buldum modeli Casper Nirvana NB Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2014
Kusura bakmayın bişi desek nolucak illa birşey mi dememiz lazım ? - - - Güncellendi - - - Buldum modeli Casper Nirvana NB
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Mart 2014 #5 Maalesef değişmez. İşlemciye gömülü. Ancak ve ancak işlemciyi değiştirirseniz, işlemci ile birlikte GPU da değişir. Zira GPU, CPU'nun içinde.
Maalesef değişmez. İşlemciye gömülü. Ancak ve ancak işlemciyi değiştirirseniz, işlemci ile birlikte GPU da değişir. Zira GPU, CPU'nun içinde.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2014 #6 Zaten sistem eski ve güçsüz olduğundan iyi bir ekran kartı alsaydınız da sistemde dengesizlik olurdu.
Zaten sistem eski ve güçsüz olduğundan iyi bir ekran kartı alsaydınız da sistemde dengesizlik olurdu.