Merhaba. Benim 200 Hz monitörüm ve MSI GF 63 Thin 11 UC modelli laptopum. Var ancak 200 Hz monitörümü en fazla 120 Hz kullanabiliyorum, ve laptopumda DP kablosu portu yok. Sadece HDMI var, Type-C USB ve HDMI portlarından biriyle 200 Hz'e ulaşmam mümkün mü?
Ya da nasıl monitörümü 200 Hz de kullanabilirim?
Hocam, benim de monitörüm aynı ama ben DP kablosu ile kullanıyorum, bildiğim kadarıyla bu monitörde 2.1v HDMI yok bu yüzden direkt HDMI ile 200Hz alamazsınız, bu yüzden bir dönüştürücü almalısınız.
Hocam, benim de monitörüm aynı ama ben DP kablosu ile kullanıyorum, bildiğim kadarıyla bu monitörde 2.1v HDMI yok bu yüzden direkt HDMI ile 200Hz alamazsınız, bu yüzden bir dönüştürücü almalısınız.
En ucuz Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 1 Metre fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 1 Metre özelliklerini incele, 329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Not: Monitörünüz destekliyor olsa bile ekran kartınız desteklemiyor ise bir anlamı olmaz, modelini yazın ya da internetten sayfası üzerinden kendiniz bakabilirsiniz.