5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 5 Şubat 2023 #11 Asrevya dedi: Hocam kavisli bir şey almak istiyorum normalde. Genişletmek için tıkla... Bu bütçedeki kavisli monitörlerin hepsi VA panel maalesef. Hatta çoğu kavisli monitörler VA panel. Ghosting sorunu yaşarsın bol bol ve rahatsız eder.
Asrevya dedi: Hocam kavisli bir şey almak istiyorum normalde. Genişletmek için tıkla... Bu bütçedeki kavisli monitörlerin hepsi VA panel maalesef. Hatta çoğu kavisli monitörler VA panel. Ghosting sorunu yaşarsın bol bol ve rahatsız eder.
Asrevya Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #12 550519 dedi: Bu bütçedeki kavisli monitörlerin hepsi VA panel maalesef. Hatta çoğu kavisli monitörler VA panel. Ghosting sorunu yaşarsın bol bol ve rahatsız eder. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim sistemime uygun mudur bu monitör? YouTube'dan inceleme videosuna baktım AMD FreeSync desteği varmış ne olduğu hakkında bilgim yok. Sistem; 5600g Asus ex a320m gaming
550519 dedi: Bu bütçedeki kavisli monitörlerin hepsi VA panel maalesef. Hatta çoğu kavisli monitörler VA panel. Ghosting sorunu yaşarsın bol bol ve rahatsız eder. Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim sistemime uygun mudur bu monitör? YouTube'dan inceleme videosuna baktım AMD FreeSync desteği varmış ne olduğu hakkında bilgim yok. Sistem; 5600g Asus ex a320m gaming
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 5 Şubat 2023 #13 Uyumlu hocam merak etmeyin. FreeSync için şu konuyu okuyun. FreeSync nedir? FreeSync nedir FreeSync 2 daha mı iyidir? www.technopat.net
Uyumlu hocam merak etmeyin. FreeSync için şu konuyu okuyun. FreeSync nedir? FreeSync nedir FreeSync 2 daha mı iyidir? www.technopat.net