Casper Excalibur 200Hz monitör alınır mı?

IPS glow ve ışık sızması ile karşılasilabilir fakat çok rahatsız edeceğini sanmıyorum. Zaten bu iki sorun bütün IPS panele sahip monitörlerde karsilasilabilecek sorunlar.

Hocam bu monitörü alıyorum o zaman.

Hocam bu G2412 yerine rakip başka monitör var mıdır acaba? En fazla 5000 bütçe ile? Yoksa fiyatında en iyisi bu mu?

Hocam bu G2412 yerine rakip başka monitör var mıdır acaba? En fazla 5000 bütçe ile? Yoksa fiyatında en iyisi bu mu?
Biraz daha cikabilirseniz bu modeller var.

Bunlar biraz bütçemi zorlar. Ben en iyisi MSI G2412 monitörü alayım. Teşekkür ederim herkese.

Bunlar biraz bütçemi zorlar. Ben en iyisi MSI G2412 monitörü alayım. Teşekkür ederim herkese.

Hocam son olarak bütçeyi biraz artırma şansım oldu. ViewSonic 27" VX2718-PC-MHD 165Hz 1ms HDMI DP VA FHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYA bu monitör gözüme çarptı. Bu da Gaming monitör ve 27 inç Curved ekran. Sizce hangisi daha iyi olur MSI G2412 mi yoksa bu attığım monitör mü? Bu attığım monitörün ghosting, ölü piksel vb sorunu var mı?

Son düzenleme:

G2412 daha iyi olur.

Aşırı uygun fiyatlı bir ürün bu. O yüzden ne malzemesinden ne de ergonomisinden bir şey beklememek gerekiyor. VA olmasından dolayı ghosting derdinden bahsetmiyorum bile daha dün biri bu monitör hakkında konu açtı bu forumda, monitörün ayaklarını bantlamış adam yoksa masada durmuyor diyor şaka gibiydi.

Çöp oğlu çöp. Parayı dağa taşa salla daha güzel değerlendirmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…